Вагітна Настя Каменських показала круглий живіт та повідомила неймовірну новину: “Навіть не одного, а двух”

Відома українська виконавиця Настя Каменських з'явилася на публіці з великим животиком, що було сприйнято публікою, як можлива вагітність. Всі деталі в статті.

Про можливу вагітність Насті Каменських пліткують вже не один рік. 34-річна артистка навіть зізнавалася, що звикла до чуток стосовно майбутнього поповнення у її родині.

Настя Каменських показала вагітний живіт у найкращих купальниках
Настя Каменських показала круглий живіт та повідомила неймовірну новину

Зірка з розумінням ставиться до бажання фанатів дізнатися про щасливу подію у її житті, і останнім часом навіть сама цього бажає. Так, як зізнавалися Настя та Потап, вони серйозно задумуються про малюка. Причини з якої у їхній сім’ї досі не з’явився спадкоємець вони не розсекречть, і лише посилаються на волю господа.

Настя Каменських показала круглий живіт та повідомила неймовірну новину

Варто відмітити, що Олексій мріє не про одну дитину від Насті, а хоче велику сім’ю. Доречі в нього вже є один син від першого шлюбу з Іриною Горовою. Хлопчика звуть Андрій і він не спілкується з зірковою мачухою.

Вагітна Настя Каменських обхопила руками живіт
Настя Каменських показала круглий живіт та повідомила неймовірну новину

Днями Каменських опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео зі зйомок новорічного концерту, де засвітила чималий животик.

Фанати вирішили, що це може свідчити про її вагітність. І варто зазначити, що об’єми її талії збільшилися настільки, що це було-б важко сховати за будь-якою сукнею. Однак існує вирогідність того, що зірці просто не підійшов фасон, який сильно збільшив її розміри.

Настя Каменських показала круглий живіт та повідомила неймовірну новину. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Нагадуємо, що у новому сезоні Голосу країни на проєкт прийшла племінниця Віктора Павліка, яка напророчила Потапу поповнення у родині найближчим часом. Цілком імовірно, що таким чином аудиторії дали підказку.

Схожі статті