МастерШеф. Битва сезонів 3 випуск від 05.02.2022: хто покинув шоу та сильно розчарував суддів

Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 3 випуску від 05.02.2022 вже стало відомо. Дізнатися всі деталі результатів останнього випуску шоу у нашій статті.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 3 випуску від 05.02.2022. Цього разу учасником минулих сезонів довелося з головою поринути у дитинство та пограти одразу у декілька ігор, які так чи інакше були пов’язані з кулінарією.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 3 випуску

Так, спочатку вони випробували свою удачу на колесі фортуни, а згодом грали у крокодила. До речі, в останній випробовували себе ті, хто отримав чорні фартухи. Зв’язку з цим серед глядачів розпочалися справжні дискусії, адже велика частина аудиторії впевнена — суді були необ’єктивними. Зокрема, з’явилися ті, хто були незадоволеними, що Паву не покарали за пропуск епізоду, а Білодід нібито отримав білий фартух нечесно.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 3 випуску. Скріншот коментаря під публікацією офіційного аккаунту

Користувачі мережі впевнені, що продюсер навмисне тягнуть за вуха заздалегідь обраних переможців до фіналу.

Як стало відомо згодом телепроєкт покинув Шева. Глядачі вже давно передрікали йому виліт, тож взагалі не здивувалися цьому рішенню судів.

Хлопець неодноразово не впорався зі своїм завданням та отримав невдачі, а про його можливий ухід з програми навіть говорили в анонсі. Учасник сприйняв новину мужньо і навіть начебто здогадувався про результати його дій в шоу. Так чи інакше, але з цим вильотом згодні навіть глядачі, які солідарні з Мартиновською, Ярославським та Ектором Хіменесом-Браво.

Схожі статті