41-річна Тетяна Денисова згадала минуле з екс-чоловіком Кривошапко і повертається в Україну заради нього

Відома українська танцівниця Тетяна Денисова повертається до України заради зйомок нового шоу. Тож глядачі матимуть можливість ностальгувати.

Відома танцівниця та хореограф Тетяна Денисова добра знайома українському глядачу. Понад 10 років вона займається телепроєктами, які дають можливість талановитим людям влаштувати свою кар’єру та прославитися на всю країну та поза її межами.

Олександр Кривошапко показав свою дочку не від Тетяни Денисової
Тетяна Денисова повертається в Україну 

Також з нею пов’язана гучна історія кохання, яка відбулася багато років тому на телебаченні. Ця вродлива та елегантна жінка підкорила серце Олександра Кривошапко, який також не мав відбою від дівчат. Їхні стосунки не вийшли гармонійними, але були пристрасними та вогняними. Тим не менш, їхня історія дуже швидко закінчилася, але аудиторія не припиняє вірити у почуття між ними.

Тетяна Денисова повертається в Україну

Кілька останніх років Тетяна Денисова працювала у Російській Федерації, але, здається, що настав час повертатися. З Кривошапко вона навряд зустрінеться. Він — не медійна персона, виховує доньку і його життя начебто налагодилося.

Тим часом Денисова вже готуються до роботи.  До нового проекту СТБ “World of Dance” до складу журі увійшли відомі українські хореографи – Тетяна Денісова, Максим Чмерковський та Євген Кот.

Тетяна Денисова повертається в Україну. Євген Кот, Максим Чмерковський та Тетяна Денисова

Ведучою проекту стала дружина Євгена Кота – гімнастка Наталія Татаринцева. Подейкують, що буде ще один член журі, але поки що з приводу цього немає будь-якої інформації.

Повернення танцівниці буде насправді феєричним, адже аудиторія встигла за сумувати за нею, а у просторах мережі все частіше про неї згадують.

Схожі статті