44-річна Камалія зізналася, що донька її чоловіка Захура, яка народилася від іншої жінки, її не злюбила: “Ревнує”

Відома українська виконавиця Камалія вийшла заміж за пакистанського мільярдера Мохаммада Захура на початку двотисячних, але його родина дізналася новину далеко не одразу. Усі деталі в статті.

Камалія ніколи не приховувала того, що її одруження з Захуром було затьмарено безліччю подій. Наприклад, пара сильно не хотіла морально травмувати дітей від першого шлюбу мільярдера, тому тримала в невідомості усю сім’ю пакистанця. У 66-річного багатія на той час вже було двоє спадкоємців, які проживали у Великобританії. Однак з плином часу парі все ж таки довелося серйозно поговорити зі своєю родиною.

Камалія зізналася, що Таня Захура її не злюбила

Куди зникла старша донька чоловіка Камалії Захура, яка одразу незлюбила мачуху
Камалія зізналася, що Таня Захура її не злюбила

В інтерв’ю Аллі Крутій Камалія зізналася, що одразу знайшла спільну мову з сином чоловіка Арманом, хлопець навіть оцінював її музику перед тим, як українці мали можливість вперше її почути. А от з Танею артистка так і не змогла налагодити стосунки. Співачка вирішила не обманювати журналістку і зізналася, що вони не ладнають. Крута швидко знайшла пояснення такій поведінці дитини. Вона зазначила, що Таня “ревнує”, а Камалія не заперечила.

Будинок Камалії
Камалія зізналася, що Таня Захура її не злюбила

Цікаво, що насправді між другою дружиною Мохаммада Захура і його старшою донькою зовсім невелика різниця у віці. Наталія Шмаренкова старша за Таню всього на 6 років. Це також легко пояснює відсутність у них взаємопорозуміння.

До речі, дівчина залишилася жити у Великобританії і розвиває там свою справу. Після навчання у школі бізнесу Москві, вона створила свою студію краси. А от про її рідного брата Армана відомо набагато менше, але не важко здогадатися, що він так чи інакше допомагає своєму батьку.

Схожі статті