Друг екс-чоловіка Аліни Гросу розповів, що насправді сталося між ними: забрала гроші і переключилася на іншого

Шлюб Аліни Гросу та Олександра Комкова закінчився раніше, ніж це пророкували глядачі. Молоді люди зрозуміли, що не підходять одне одному, але занадто пізно.

Коли Аліна Гросу тільки-но розлучилася зі своїм чоловіком Олександром Комковим, то залюбки давала інтерв’ю, в якому розповіла про всі проблеми, з якими їй довелося зіштовхнутися у шлюбі. Дівчина натякнула, що молода людина обрав її через те, що вона була заможною, а також звинуватила його у зраді.

Батьки Аліни Гросу витратили на її весілля з колишнім чоловіком 100 тисяч євро
Друг екс-чоловіка Аліни Гросу Комкова розповів, що насправді сталося між ними

За словами Аліни, Олександр пішов від неї до іншої жінки, а коли не склалося, розраховував повернутися назад. Однак, співачка вже не прийняла його.

Друг екс-чоловіка Аліни Гросу Комкова розповів, що насправді сталося між ними

Друг Олександра Дмитро, який був свідком на весіллі молодят абсолютно незгодний з Гросу. За словами чоловіка, Комков ніколи незраджував співачці. І ба більше, будучи вельми заможним, він вклав велику кількість грошей у розвиток творчості своєї молодої дружини. От тільки дивідендів він не отримав. Як повідомляє видання Клікер, Дмитро стверджує, що Олександр прогорів на цьому.

Аліна Гросу засвітилася з іншим чоловіком
Друг екс-чоловіка Аліни Гросу Комкова розповів, що насправді сталося між ними

Також Ебаноїдзе натякнув на нечисті помисли самої Аліни. Начебто вона звернула увагу на Романа Полянського ще тоді, коли знаходилася у шлюбі. Головним аргументом він вважає той факт, що Аліна дуже швидко вступила у нові стосунки з актором.

Нагадуємо, що Олександр дав одне єдине інтерв’ю після офіційного розлучення, в якому стверджував, що він не ініціював його. Також чоловік запевнив, що слідкує за творчістю колишньої, але не підтримує з неї жодного зв’язку.

Схожі статті