24-річна дружина Романа Сасанчина повернулася з лікарні додому з новиною: “Назавжди залишиться в моєму серці”

Дружина переможця шоу "Голос країни" Романа Сасанчина повернулася з лікарні додому з хвилюючим повідомленням, яке не залишило байдужих в мережі.

Роман Сасанчин одружений з дівчиною на ім’я Іванна, з якою познайомився в компанії друзів. Молоді люди майже одразу почали жити разом, а на другий рік спільного життя співак освідчився коханій. Згодом після заручин пара повідомила, що чекає на поповнення. Так 30 грудня 2021-го на світ з’явилася їхня донечка Елізабет.

Роман Сасанчин пояснив, чому дружина покинула його з донькою
Дружина Романа Сасанчина повернулася додому з лікарні з новиною

Через місяць щасливі батьки похрестили спадкоємицю, однак ця радісна подія була затьмарена хворобою – усім сімейством вони отримали позитивні тести на ковід. Роман залишився лікуватися вдома, а Іванка з Елізабет були госпіталізовані.

Як блогерка, дружина Сасанчина ділиться багатьма моментами з життя у соціальних мережах. Так на вихідних вона вийшла на зв’язок з фанатами вже з дому – їх з донькою нарешті відпустили з лікарні, але в блозі молодої мами з’явилося архівне фото, яке вона підписала дуже хвилююче:

“Цей день назавжди залишиться в моєму серці”.

На світлині зображені Іванна, Роман та Елізабет в день хрещення.

Шанувальники не залишилися осторонь та прокоментували сімейну фотографію – родині бажають довгого і щасливого життя:

  • “Неймовірні! Всього найкращого вашій сім’ї”;
  • “Дуже красиві, нехай лялюся росте здоровенька”;
  • “Така краса, щастя вам”.
Роман Сасанчин в 19 років став батьком
Роман Сасанчин в 19 років став батьком

Нагадаємо, після перемоги в “Голосі країни” Сасанчин отримав квартиру в Києві, однак дружину з дочкою він туди наразі перевезти не має можливості. Родина знімає житло поблизу Тернополя. За словами Романа, це тимчасово.

Схожі статті