“Люблю”: 48-річна Таюне не стримался та вперше розповіла про справжні стосунки з Олегом Винником

Олег Винник і Таюне – найзагадковіші зірки нашої естради. Попри купу чуток про їхній роман, знаменитості ще жодного разу не зізналися у тому, чи вони дійсно разом.

Романтичний Олег Винник на концертах дарує букет квітів лише одній жінці. Це його бек-вокалістка Таїсія Сватко. Вона вже багато років прикриває тил Головного вовка країни та всіляко допомагає розвиватися творчо.

Вдячності співаку не займати, але прихильники думають, що взаємодія цих артистів не завершується лише на сцені. Артистів давно підозрюють не просто у романі, а в укладенні шлюбу. Втім, музиканти ще жодного разу не прокоментували цієї тези. Також вважають фанати, що зірки мають спільного сина Юліана, який проживає у Німеччині.

Таюне прокоментувала стосунки з Олегом Винником

Таїсія Сватко не любить давати інтерв’ю. Попри багаторічну роботу на головних сценах України, вона зуміла зберегти виключну скромність, яку може наслідувати кожна поп-діва.

Знаменитість з легкістю могла б піаритися на всіх плітках, що складають про неї і про Олега у мережі, але Таюне бажає добиватися уваги лише своїм талантом.

Втім, перед справжньою акулою журналістики Катериною Осадчою вона встояти не змогла. Співачка розповіла, що насправді відбувається між нею та Головним вовком країни.

Олег Винник та його таємна дружина Таюне взяли за руки маленьку дівчинку і вразили фанатів
48-річна Таюне не стримался та вперше розповіла про справжні стосунки з Олегом Винником

Артистка філігранно обійшла тему особистих стосунків, але таки дала зрозуміти, що Олегу вона не байдужа.

Ідея старту її сольної кар’єри належить саме Виннику. Пише він для неї пісні та всіляко допомагає творчо розвиватися. Цікаво, що сама Сватко не бажала ні гучної слави, ні популярності, але погодилася виходити до мікрофона, адже дуже хотіла поділитися віршами і музикою Винника.

“Я взагалі навіть не мріяла, чесно скажу. Єдине, чому я хочу йти на сцену – це донести пісні, які написав Олег для мене”

Нагадаємо, що зірка 4 січня відсвяткувала День народження, прокоментувавши свято так:

“Люблю цей день! Цього року мені надійшло стільки не шаблонних, оригінальних поздоровлень, особливо від шанувальників, що я відчула себе мега зіркою. Вдячна кожному за такі щирі слова”

Схожі статті