Як виглядають діти учасників шоу “Холостяк” і “Холостячка”: сини Мішиної і Добриніна, дочки Задворного і Еллерта

В житті багатьох учасників шоу "Холостяк" і "Холостячка" вже є найдорожче – діти. Як виглядають спадкоємці Мішиної, Добриніна, Еллерта, Задворного та інших?

Дізнайтеся, хто з учасників найромантичніших шоу країни пішов на пошуки свого кохання, маючи за плечима досвід серйозних стосунків, які призвели до появи дітей, а хто став батьками вже після проєкту.

Холостяки Чмерковський, Євтушенко, Черкасов, Добринін та Михайлюк

Максим Чмерковський не затримався у стосунках з Олександрою Шульгіною. Свою долю він зустрів трохи згодом. Нею стала танцівниця Пета Маргатройд, яка у 2017 році народила сина Шая.

Максим Чмерковський з дружиною та сином
Як виглядає син Максима Чмерковського

Відносини Костянтина Євтушенка і Анни Селюкової теж не отримали логічного продовження. Ще до участі в шоу чоловік познайомився з олімпійською чемпіонкою Наталією Добринською, яку взяв у дружини. Пара має трьох дітей – синів Дарія і Макса та дочку Алісію.

Родина Костянтина Євтушенко
Як виглядають діти Костянтина Євтушенка

Дмитро Черкасов з Лідією Немченко розійшовся, та саме “Холостяк” звів його з коханням усього життя – нинішньою дружиною Олександрою. Вона була фанаткою Діми і наважилася йому написати. З пасинком Тимофієм Черкасов побудував чудові стосунки, а пізніше у подружжя з’явився спільний спадкоємець – син Марк.

Родина Дмитра Черкасова
Як виглядають діти Дмитра Черкасова

Микита Добринін – єдиний з усіх колег по проєкту, хто зіграв весілля з переможницею Дар’єю Квітковою. Закохані щасливі разом і виховують синочка Лева.

Даша Квіткова народила сина від Микити Добриніна
Як виглядає син Микити Добриніна і Даші Квіткової

Макс Михайлюк не зміг бути разом з Дашею Ульяновою, однак після реаліті холостякував він недовго. Дружина Макса Дарина Хлистун народила у 2021-му дочку Аріану.

Макс Михайлюк з дружиною Дариною Хлистун та їх новонародженою дочкою
Як виглядає донька Макса Михайлюка

Холостячка Мішина

Акторка Ксенія Мішина задовго до участі в шоу стала мамою. Зірка виховує сина Платона, батька якого позбавила батьківських прав.

Ксенія Мішина з сином Платоном
Як виглядає син Ксенії Мішиної

Учасники “Холостячки” Еллерт, Задворний, Плахотнюк, Свечкоренко

У переможця “Холостячки-1” Олександра Еллерта є донька від першого шлюбу Еліна. Мішина з нею здружилася і підтримувала добрі стосунки, поки пара не розійшлася.

Олександр Еллерт з донькою Елею
Як виглядає донька Олександра Еллерта

Переможець “Холостячки-2” Андрій Задворний теж підкорювати серце головної героїні Злати Огнєвіч розлученим батьком. У чоловіка підростає дочка Кіра.

Переможець Холостячки Андрій Задворний показав любов усього свого життя
Як виглядає донька Андрія Задворного

Олег Плахотнюк – один з найяскравіших учасників 2 сезону і тато двох донечок Мілани і Єви від різних жінок, які навіть дружать одне з одною.

Як виглядають дружини і діти Олега Плахотнюка
Як виглядають дружини і діти Олега Плахотнюка

Головний красунчик “Холостячки-2” Роман Свечкоренко також щасливий батько доньки Мії.

Як виглядає донька Романа Свечкоренка
Як виглядає донька Романа Свечкоренка

Схожі статті