Куди зник з телеекранів Андрій Шабанов: біографія, особисте життя та цікаві факти про 45-річного шоумена

Український телеведучий Андрій Шабанов з'являвся у багатьох проєктах Нового каналу, однак останнім часом на телеекранах його не видно.

Біографія Андрія Шабанова бере свій початок з 21 березня 1976 року в Одесі. Він народився в родині інженерів-радіотехніків. За спогадами шоумена, його здатність довго говорити незрозуміло про що проявилася ще в ранньому дитинстві. Це й стало покликанням у житті.

Андрій закінчив музичну школу по класу акордеона, вміє також грати на гітарі, а зі звичайної школи випустився з відзнакою. Після вступив до Одеського економічного університету та отримав диплом за спеціальністю “банківська справа”. З першого курсу навчання грав у КВК в складі команди “Командос”. Тоді ж Шабанов працював діджеєм, завдяки чому здобув багато нових знайомств і знайшов роботу до душі – у серпні 1994-го вперше вийшов в ефір на “Просто Раді.О”.

Куди зник з телеекранів Андрій Шабанов
Куди зник з телеекранів Андрій Шабанов

Про кар’єру телевізійника Андрій замислився після запрошення у ранкове шоу “Підйом” на Новому каналі. Також глядачі могли його бачити в таких проєктах, як “Піранії”, “Абзац!”, “Таємний агент”, “Проект Перфект”, “Стенд-Ап Шоу” і не тільки.

Зараз Шабанов займається створенням власного подкасту, роботою на радіо, керуванням рок-готелю в Одесі і веденням блогу у соцмережах, на ТБ майже не з’являється.

Як виглядає дружина і діти Андрія Шабанова

Андрій одружений на бізнесвумен Валерії Бородіній. У пари є спільна донька Марія. Також вони виховують дочку Лєри Софію від шлюбу з Антоном Лірником, а у Шабанова є дорослий син Роберт, який живе з мамою за кордоном.

Як виглядають дружина і діти Андрія Шабанова
Як виглядають дружина і діти Андрія Шабанова
Як виглядає старший син Андрія Шабанова від першого шлюбу
Як виглядає старший син Андрія Шабанова від першого шлюбу

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.