З ким зустрічається Леся Нікітюк? Вгодований водій без комплексів, який обожнює випити: “Найкращий чоловік”

Телеведуча Леся Нікітюк та зірка "Орла і решки" привітала з днем народження близьку для себе людину. Про якого чоловіка йде мова — читайте далі у матеріалі.

Леся Нікітюк прославилася на всю Україну завдяки гумористичному шоу “Розсміши коміка”, саме після яскравого виграшу блондинку почали помічати продюсери та режисери різних телешоу та програм.

Сьогодні у творчому арсеналі Нікітюк такі проєкти як “Орел і решка”, “Хто зверху” і навіть власне шоу про подорожі “Le Маршрутка”. За його сценарієм Леся відвідувала невеличкі містечка України та розповідала про те, що можна в них побачити та які розваги знайти.

Леся Нікітюк у проєкті Le Маршрутка

Невід’ємним партнером теледіви у цій програмі став Ігор Новінчук, який був водієм тієї самої маршрутки, якою Леся подорожувала по всій України. За час зйомок зірка надзвичайно зблизилася з колегою й зараз називає його хорошим другом. 

З ким зустрічається Леся Нікітюк?
З ким зустрічається Леся Нікітюк?

7 лютого Ігор відсвяткував свій 35 день народження. На честь цієї дати Нікітюк поділилася у своєму особистому блозі кумедними фото, на яких вона зображена разом із іменинником:

“Я ці фотки буду постити кожного року 7 лютого і вони будуть набирати тисячі лайків. Бо мій корєш найкращий і найвеселіший чоловік ever”, — написала телеведуча.

Так, в одному кадрі Леся сфотографувалася у красивому зеленому купальнику біля моря на фоні водія, який п’є пиво з келиха. На іншому знімку — Ігор робить пародію на саму Нікітюк.

З ким зустрічається Леся Нікітюк?
З ким зустрічається Леся Нікітюк?

Підписники зірки вирішили, що між колегами між зав’язатися роман за час зйомок, як це нерідко буває в шоу-бізнесі. Однак це лише домисли — водій Le Маршрутки одружений та виховує доньку та сина. Сімейними знімками чоловік доволі часто ділиться у своєму особистому блозі.

До вітань іменинника долучилися й прихильники Нікітюк:

  • “З Днем народження”;
  • “Ну шикарні ж фото”;
  • “З Днем народження. Добре, коли є такий хороший друг”, — пишуть користувачі мережі.

Схожі статті