|
07.02.2022 22:52

42-річна Маша Єфросініна більше ніколи не покаже обличчя: чому теледіва ховає зовнішність у цупкому рушнику

Машу Єфросініну вважають одним із еталонів жіночої краси в українському шоу-бізнесі. Останні декілька років теледіва активно почала вести особистий блог про саморозвиток жінок, їхню красу та догляд за собою.

Окрім роботи на телебаченні, Єфросініна відкрила власний YouTube-канал, на який запрошує зірок та експертів з різних сфер на “Екзамен” — саме так називається головне шоу Маші. Останнім часом зірка почала все частіше записувати відео разом зі своєю подругою, співачкою Ольгою Поляковою.

Леся Нікітюк і Маша Єфросініна на Екзамені

Не забуває Маша й показувати власний догляд за собою. Так теледіва на своїй сторінці в Інстаграм поділилася моментом походу до косметолога. Ефросініна опублікувала знімок, на якому вона лежить з закритою білим рушником головою — обличчя зірки не видне.

Маша Єфросініна більше ніколи не покаже обличчя

“Шепочемося з комками”, — написала Маша.

Скоріш за все, телеведуча вирішила видалити комки Біша косметологічним способом — це спеціальна процедура, завдяки якій формують красиві вилиці та зменшують щічки на обличчі. Декілька років тому Єфросініну вже підозрювали в тому, що вона користується цією процедурою, тому знаменитість розкритикувала подібні домисли та різко заперечила усім коментаторам.

Маша так і не пояснила, чи дійсно вона зважилася на подібну косметологічну процедуру чи лише пожартувала над усіма, хто коли-небудь натякав на те, що її краса — неприродня. Дехто з прихильників теледіви відзначив, що можливо вона просто робить спа-процедури для очищення шкіри обличчя й саме в цей момент сфотографувала себе.