Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе вперше поцілувалися на публіці: екс-віагрянка не соромиться “чоловіка-діда”

Віра Брежнєва гучно відсвяткувала своє 40-річчя у колі найближчих людей. Декілька кадрів з вечірки потрапили у мережу - на одному із відео помітно, як щаслива іменинниця цілує свого чоловіка.

Серед останніх Інстаграм-історій в особистому мікроблозі екс-віагнрянка Віра Брежнєва показала кадри зі святкування свого дня народження. На одному з фото співачка посиала у білосніжній сукні з довгими рукавами у парі з чоловіком — продюсером Костянтином Меладзе. Закохані станцювали разом повільний танець на честь свята.

Прихильники пари відмітили, що продюсер відданими та щирими очима дивився на свою дружину. Брежнєва відзначала свій 40-й ювілей у компанії друзів та коханого. Один із гомикй екс-солістки гурту “ВІА Гра” зобразив зворушливий момент урочистостей, коли щаслива Віра поцілувала чоловіка.

Віра Брежнєва вперше поцілувала Костянтина Меладзе на публіці
Віра Брежнєва вперше поцілувала Костянтина Меладзе на публіці

Момент спільного поцілунку вразив прихильників пари, адже зіркове подружжя досить рідко демонструє свої почуття на публіці, не зважаючи на те, що вони разом вже багато років.

Офіційний шлюб Віра зі своїм продюсером оформила в 2015 році — Брежнєва та Меладзе зіграли таємне весілля в Італії. Хоча за чутками, цей роман почався набагато раніше, ще тоді, коли Костянтин був одружений з Яною Сумм.

Костянтин Меладзе з колишньою дружиною Яною Сумм та Вірою Брежнєвою
Костянтин Меладзе з колишньою дружиною Яною Сумм та Вірою Брежнєвою

Для свого 40-річного ювілею Брежнєва обрала білу сукню з коміром-стійкою та довгими рукавами, також артистка зробила низький хвостик із прямим проділом. На деяких кадрах також помітно, що щасливий чоловік зіграв для коханої декілька пісень на фортепіано.

Хоча пара щаслива вже багато років, і досі Віру продовжують критикувати за те, що вона набагато молодша за чоловіка, називаючи його “дідом”.

Сама ж артистка ігнорує подібні коментарі та продовжує всіляко захоплюватися коханим.

Схожі статті