Екс-тренер “Зважені та щасливі” В’ячеслав Узелков одружується вдруге: більше не збирається повертати Боржемську

Відомий український боксер і екс-тренер шоу "Зважені та щасливі" В'ячеслав Узелков одружується вдруге. Після розлучення з Мариною Боржемською чоловік налагодив особисте життя.

В’ячеслав Узелков повідомив, що одружується вдруге. Свою колишню дружину він випередив, а про їхнє гучне розлучення у 2019 році не чув тільки ледачий. Публіка вважала цю пару щасливою і навіть зразковою, адже багато років вони демонстрували сімейну ідилію, якої насправді, як виявилося, не було. На розлучення після 22 років у шлюбі подала саме Марина.

Фітнес-тренерка у своїх інтерв’ю прямо жодного разу не називала причин піти від чоловіка, але дала ясно зрозуміти, що В’ячеслав іноді себе не контролював та міг на неї підняти руку. За її словами, боксера не зупиняла і присутність дітей. У пари двоє спадкоємців – донька Олівія і син Роберт.

В'ячеслав Узелков не бачиться з дітьми після розлучення з Мариною Боржемською
В’ячеслав Узелков одружується вдруге після розлучення з Мариною Боржемською

Також Боржемська пояснила, чому не хоче вдаватися в подробиці і виносити їх на огляд широкого загалу – заради спокою Узелкова:

“Люди йому багато чого не пробачать”.

Спортсмен усі звинувачення колишньої дружини заперечує і стверджує, що не розуміє, чому вона поливає його брудом. Спочатку він навіть намагався повернути Марину, однак зрештою вирішив не зациклюватися на минулому і налагодив особисте життя з іншою жінкою.

Відомо, що В’ячеслав більше не самотній. Нові стосунки серйозні, але розкривати особистість обраниці він не поспішає. Натомість Узелков вирішив не робити великої таємниці з того, що готується вдруге піти від вінець. Про це він повідомив в Інстаграмі під час спілкування з підписниками, які у нього запитали, як його справи:

“Я одружуюсь”, – відповів спортсмен.

В'ячеслав Узелков одружується вдруге
В’ячеслав Узелков одружується вдруге

Крім того, В’ячеслав не приховує, що хоче знову створити сім’ю і стати батьком. Не виключено, що в найближчому майбутньому його мрії збудуться.

Схожі статті