Обрізала волосся екстремально коротко і зробила стрижку під хлопчика: Катерина Бужинська вразила новим іміджем

42-річна Катерина Бужинська неабияк здивувала фанатів оновленим іміджем. Співачка більше не платинова блондинка з довжелезним волоссям. Тепер у неї стрижка під хлопчика.

Катерина Бужинська – активна користувачка соціальних мереж. На радість фоловерам, зірка регулярно публікує нові фото і відео, а також ділиться новинами зі свого життя. Цього разу артистка вразила шанувальників абсолютно незвичною для себе зачіскою.

Так, в Інстаграм-сторіз Бужинська опублікувала кадр з ресторану, на якому позує не сама, однак увагу привернуло інше – відсутність її довгого білявого волосся. Співачка постала зі стрижкою піксі. Крім того, зник і її платиновий блонд – новий колір більш натуральний і теплий.

Катерина Бужинська обрізала волосся і зробила стрижку піксі
Катерина Бужинська обрізала волосся і зробила стрижку піксі

Невідомо, чи це архівна світлина, чи перука, чи знаменитість дійсно вдалася до оновлення іміджу. Втім, безсумнівно, зміни разючі.

Нагадаємо, нещодавно Бужинська відпочивала в Домініканській республіці, звідки публікувала безліч пляжних фото, не забуваючи похизуватися своєю розкішною фігурою. А вдосталь насолодившись сонцем, артистка разом з родиною вирушила на гірськолижний курорт.

Катерина Бужинська
Катерина Бужинська обрізала своє довге волосся і зробила стрижку під хлопчика

З 2014 року Катерина заміжня за болгарським бізнесменом Дімітаром Стойчевим. Він освідчився їй 14 лютого на Мальдівах. Погодьтеся, казкова пропозиція руки та серця, перед якою неможливо встояти. Пізніше пара стала батьками двійнят – Катрусі і Дмитрика. Дітлахи ще маленькі, але вже успішно рекламують найкращі бренди дитячого одягу.

Катерина Бужинська з чоловіком та дітьми
Як виглядає чоловік та діти Катерини Бужинської

Старша донька Бужинської Олена народилася у першому шлюбі з музичним продюсером Юрієм Квєлєнковим. Дівчина роста справжньою красунею і дужа схожа на свою зіркову маму.

Катерина Бужинська зі старшою дочкою Оленою
Катерина Бужинська зі старшою дочкою Оленою

Схожі статті