Переможець МастерШеф-11 Богдан Шинкарьов покинув Україну і показав, які в США ціни на продукти: “Щоб знали”

29-річний гравець в покер і переможець 11 сезону "МастерШеф" Богдан Шинкарьов вирушив до Америки та показав українцям, які в США ціни на продукти.

Богдан Шинкарьов після перемоги на “МастерШеф-11” має вільний час до навчання у французькій кулінарній школі Le Cordon Bleu, який він вирішив провести цікаво і з користю. Хлопець вирушив у Сполучені Штати Америки, адже завжди мріяв пожити в сонячній Каліфорнії, і нарешті така можливість з’явилася.

Термін дії першої американської візи Богдана, зробленої для участі в покерному турнірі, вийшов ще до того, як йому вдалося відвідати країну – на заваді стала пандемія. Тож цього разу Шинкарьов взяв усе в свої руки та нарешті втілив давню мрію в життя:

“Це було якось спонтанно і несподівано, як і саме рішення полетіти до Лос-Анджелесу вже у цьому лютому. Я все ще сподіваюся, що після навчання в Парижі я буду намагатися відкривати свій ресторан/доставку. А якщо все буде добре, я буду сильно зайнятий цими справами, тож полетіти в США потім не вийде. А тут як раз випала пара вільних місяців до навчання в Le Cordon Bleu, і я подумав, а чому б і так?”, – розповів Богдан.

Зараз переможець “МастерШеф-11” живе у справжній американській мрії – в Лос-Анджелесі, в будинку з подвір’ям на мальовничій вулиці в тихому кварталі. У себе в Інстаграмі Шинкарьов показав ціни на продукти в США:

“Ось вам перший чек з супермаркету, щоб знали, скільки і що коштує в Америці їхній”.

Богдан Шинкарьов показав ціни на продукти в США
Богдан Шинкарьов показав ціни на продукти в США

Судячи з чеку, Богдан скупився на 77 доларів з копійками. В його продуктовій корзині – овочі, фрукти, ковбаса, снеки, оливкова олія, напої, м’ясо, цукор і не тільки.

Схожі статті