Мама Тіни Кароль вперше дала інтерв’ю та зізналася, що в один момент лишилася всієї родини: що каже співачка

Тіна Кароль мало розповідає про особисте життя. Ще менше про своїх батьків. Та все одно правди не приховати. Що ж розповіла мама легендарної поп-діви?

Тіна Кароль походить з простої родини. Її батьки не виступали на сцені та не грали у театрі. Втім, їм вдалося виховати справжню легенду української естради.

Зі сторони родина артистки завжди здавалася дружньо та міцною. Та мало хто знає, що насправді після переїзду Тіни до нашої столиці, її сімейство розпорошилося. Про це в унікальному інтерв’ю розповіла її мама – Світлана Андріївна.

Мама Тіни Кароль вперше дала інтерв’ю

У 2008 році жінка зізналася, що тривалий час жила далеко від чоловіка, доньки та сина. Тіна поїхала з рідного Івано-Франківська одразу після школи. За нею – тато та брат.

“В Київ я приїхала, бо тут чотири роки жив мій чоловік”, – розповідає мама Кароль.

Та на те, що донька не забрала її одразу до столиці, Світлана Андріївна не ображається. Навпаки, вона з любов’ю жартома згадує, що її маленька Таня у дитинстві зовсім не хотіла бути співачкою. Дівчинка обожнювала гратися у лікаря.

Мама Тіни Кароль вперше дала інтерв’ю

Та музичний талант пані Ліберман помітила у дитини ще у садочку. У дорослому віці наша поп-діва буде загадувати завжди, що саме ненька допомагала її творчому розвитку та становленню, як співачки.

Тіна завжди з теплотою згадує, що саме її рідна ненька завжди підтримувала у музичних починаннях. З нею вона їздила на конкурси і, на відміну від тата, була одразу впевнена у тому, що її дитина стане найкращою співачкою. Кароль часто ділиться щасливими світлинами з ріднею та завжди міцно-міцно обіймає свою матусю.

Світлана Андріївна ж відчула, яких висот досягла її донечка, коли співачка зібрала повний зал у столичному “Палаці Україна”

Схожі статті