34-річна Леся Нікітюк досягла бажаного та знайшла собі житло за кордоном: як виглядає елітна вілла телеведучої?

Відома українська телеведуча Лесі Нікітюк покинула кордони України та показала, яку віллу собі знайшла у Тайланді. Детальніше дізнайтеся у нашій статті.

Відома українська телеведуча Лесі Нікітюк відноситься до категорії зірок, які обожнюють подорожувати. Зірка може виїхати закордон декілька разів на рік, і якщо дозволяє графік, вона залишається там надовго. Знаменитість надає перевагу теплим країнам, і частіше за все її можна побачити на островах або в Туреччині.

Леся Нікітюк вперше показала маму і тата
Леся Нікітюк показала, яке житло знайшла собі за кордоном

Леся Нікітюк показала, яке житло знайшла собі за кордоном

Однак цієї зими вона обрала сонячний Таїланд. І хоча зірка приховує, хто їй складає компанію у подібних подорожах, якось вона проговорилася, що літає з коханим, який, власне, бере на себе витрати.

Принижена Леся Нікітюк наїхала на блогера
Леся Нікітюк показала, яке житло знайшла собі за кордоном

Варто відмітити, що фінансове становище телеведучої дозволяє їй орендувати найелітніші номери та вілли. Тож у Пхукеті вона також живе на широку ногу. Нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилися нові відеоролики, у яких вона показала, який маєток зняла на канікули.

Леся Нікітюк показала, яке житло знайшла собі за кордоном. Скріншоти особистої сторінки телеведучої

Житло знаходиться на першій лінії від океану, відкриває очам туриста неймовірні краєвиди та може похизуватися своєю білосніжністю.

Також Леся Нікітюк була приємно вражена тим, як її зустріли на курорті. Так, на хвіртку при вході до вілли для неї прив’язали маленький букетик квітів. До безпеки та комфорту іноземців у період пандемії взагалі ставляться з великою відповідальністю. Знаменитість показала усю процедуру проходження контролю в країні.

Схожі статті