Після тренерства у “Голосі країни” Оля Полякова полишила стрімко країну: поселилася у джунглях серед мавп

Оля Полякова – популярна українська співачка, яка вродою та харизмою підкорила мільйони слухачів. Втім, рідний край таки не зміг втримати зірку і вона рушила у заморські землі.

Яскрава, щира та нещодавно іронічна Оля Полякова стала справжньою легендою нашої естради.

Артистка підкорила публіку легкими невимушеними піснями, які підходять і для застілля, і просто для гарного настрою. Втім за іронічним, інколи епатажним образом криється справжній талант оперної співачки.

Оля Полякова
Після тренерства у “Голосі країни” Оля Полякова полишила стрімко країну

Оля не раз демонструвала свої вокальні можливості у серйозному жанрі. Її відібрали у тренерки “Голосу країни”, де Полякова гарно змогла проявити себе у ролі менторки.

Втім, зараз їй не до проєктів, зйомок і концертів, адже зірка стрімголов відлетіла закордон. Щаслива знаменитість публікує яскраві фото і відео з екзотичної країни. Поруч бігають мавпи по пальмах, а донечка Аліса зачаровано задивляється на неймовірну фауну.

“У дикій природі… Боже, подивіться, мавпи! Як круто”, — розповіла Оля у сторіз.

Після тренерства у “Голосі країни” Оля Полякова полишила стрімко країну

Очевидно, що Полякова полетіла на відпочинок, але країни так і не назвала.

Чому Олю Полякову не сприймають, як тренерку “Голосу країни”?

Цього року на екрани вийшов новий сезон співочого проєкту. Організатори поміняли тренерський склад. Зараз червоні крісла дісталися власне Поляковій, Потапу, Наді Дорофєєвій і Святославу Вакарчуку.

Олю ж спершу взагалі не сприймали. Фанати дуже сильно сумували за Тіною Кароль, а деякі взагалі не змогли змирится, що виконавиця саркастичних пісень про “шльопки” буде вчити музиці. Втім Суперблондинка продемнструвала своє кардинально відмінне амплуа та виваженість. Що ж тепер замість кпин збирає лише самі компліменти і радує глядачів мудрістю.

Схожі статті