|
09.02.2022 10:49

49-річна Сніжана Єгорова після переїзду до Туреччини відповіла усім, хто її критикує: “Розплата прийде до всіх!”

У 2021 році стало відомо, що Сніжана Єгорова перебралася з України до Туреччини, забравши з собою дітей від екс-чоловіка Антіна Мухарського. Там зірка знайшла собі заняття до душі – вона пише свою третю книгу, присвячену українським реаліям. Робоча назва майбутнього творіння “Страна У…битого народа”. Разом з тим Сніжана активно спостерігає за ситуацією на Батьківщині, яка й наштовхнула її на переїзд.

Виявилося, що Єгорова підтримує російського президента і зовсім цього не приховує. Коли вона “озвучила” свою позицію у Фейсбуці, це викликало неабиякий резонанс як серед фанатів знаменитості, так і серед її зіркових колег.

Сніжана Єгорова заявила, що підтримує Володимира Володимировича Путіна

Після заяви Сніжани її старша донька Стася Ровінська привселюдно зізналася, що давно не спілкується з матір’ю, зокрема і через кардинально протилежні громадянські погляди. Своє здивування з приводу позиції Єгорової висловили Кондратюк, Ірма Вітовська, Ольга Навроцька, Антін Мухарський, а однією з небагатьох, хто публічно підтримав героїню статті, стала режисерка Оксана Байрак.

Сніжана Єгорова пригрозила усім критикуючим

Навіть після шквалу критики Сніжана не зупинилася і продовжує непохитно нести свою позицію в маси. Разом з тим вона дала зрозуміти, що хейтерам рано чи пізно доведеться відповісти за сказані на її адресу слова. Так, у себе в Інстаграмі Єгорова виклала своє фото крупним планом і написала:

“Я за вами теж спостерігаю… Не сумнівайтеся! Розплата прийде до всіх! Так влаштований цей світ!”.