41-річна Соломія Вітвіцька стала нареченою і вразила новиною про заміжжя: “Сольчик знову одягла білу сукню”

Рік тому відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька стало самотньою жінкою. Тому не дивно, що її подружки вже приглядають їй нареченого.

Минулого року стало відомо, що Соломія Вітвіцька та її чоловік режисер Влад Кочетков розлучаються. Пара намагалася побороти кризу майже рік, але так і не досягла успіху у цій справі.

Соломія Вітвіцька і Влад Кочатков
Соломія Вітвіцька стала нареченою і вразила новиною про заміжжя

Після її поїздки до Сполучених Штатів Америки, яку вона влаштувала перед оприлюдненням свого рішення, зірка завершила всі справи пов’язані з її союзом. Екс-подружжя продало спільне майно, розподілило гроші та роз’їхалося по різним квартирам.

Їй було непросто, але поруч завжди були подружки, які допомагали їй відновитися. 2021-й Соломія провела, як справжня туристка. Зірка постійно подорожувала та весело проводила час.

Соломія Вітвіцька стала нареченою і вразила новиною про заміжжя

Але зовсім не дивно, що її товаришки бажають їй всього найкращого, і кохання у тому числі. Нещодавно Соломія вийшла у світ у компанії Марічки Падалко та Нелі Шовкопляс. Дівчата відвідали прем’єру фільму “Вийди за мене”. Відповідні кадри з’явилися на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram усіх трьох знаменитостей.

Зокрема, Марічка Падалко вирішила видати заміж свою колегу, яка на той момент знаходилися поруч з моделлю у весільні сукні.

Соломія Вітвіцька стала нареченою і вразила новиною про заміжжя. Скріншоти особистих сторінок телеведучих

У кадрі телеведуча намагається поправити дівчині спідницю її плаття, а на тлі журналістки видають свою подругу заміж.

“На удачу, щоб Сольчик знову одягла білу сукню”, — коментує Падалко, поки Соломія фотографується з дівчиною в образі нареченої.

Схожі статті