Після підозр у романі з Дзідзьо Оля Цибульська рішуче витіснила конкурентку Славію: “Не достойна твоєї любові”

Відома українська співачка Оля Цибульська вже звикла до чуток про її роман з Дзідзьо, які тільки посилилися після розлучення артиста зі своєю дружиною Славією.

Новиною про розлучення DZIDZIO і SLAVIA після 20 років разом були вражені не лише прихильники, а й представники шоу-бізнесу, адже пара здавалася щасливою і міцною. В мережі одразу ж почали припускати, що причиною розриву могли стати Ольга Цибульська, якій приписували романтичні стосунки з кумом Михайлом Хомою.

Її охрестили розлучницею, хоча спершу вона сміялася пліткам і намагалася їх заперечувати. Зрештою співачка зрозуміла – що б вона не казала, люди все одно матимуть іншу думку. До того ж масла у вогонь підлила Славія, яка у численних інтерв’ю після заяви про розлучення натякала на невірність чоловіка і навіть погодилася з фанатами, що Олін син зовні дуже схожий на Дзідзьо.

З'явилися нові подробиці розлучення Славії з Дзідзьо
З’явилися нові подробиці розлучення Славії з Дзідзьо

Не грають на руку Цибульській також спільні пісні з DZIDZIO, тексти яких сповнені любовних натяків та інтриг. Від усього цього Ольга відволікається улюбленою роботою, родиною і спілкуванням з підписниками у соцмережах.

У себе в Інстаграмі Цибульська часто дає поради з приводу різних життєвих ситуацій, у які потрапляють її фоловери. Цього разу одна з фанаток поділилася доволі драматичною історією:

“Коханий чоловік тупо зник, без пояснень. Писала – заблокував. Важко розуміти, що можна так вчинити з людиною, яку знаєш 5 років. Як пережити?”.

Зірка відповіла:

“У тебе є варіанти. Пережити як смерть. З біллю і прийняттям, що повернути не можна. І решту життя вчитись з цим жити. Відсвяткувати звільнення від людини, що не достойна твоєї любові. Подякувавши, що він пішов зараз, а не в момент малих дітей на руках чи складних життєвих переживань. В твоєму життя звільнилось місце для щастя. А ти плачеш?”.

Оля Цибульська вважає, що не всі достойні любові
Оля Цибульська вважає, що не всі достойні любові

Схожі статті