Вслід за Віктором Павліком співати почала його молода дружина Репяхова: музичний талант вже не можна приховувати

Катя Репяхова стала неймовірно популярною: блогерка не перестає вражати своїх прихильників та нещодавно порадувала їх своїми співами. Талановита зірка!

Катя Репяхова і Віктор Павлік стали буквально улюбленцями медійного простору. Отримавши свою долю популярності після гучного одруження, знаменитості вирішили не збавляти обертів та продовжили радувати фанатів подіями з життя або просто щоденними історіями в Інстаграмі.

Активністю у мережі відрізняється саме Катя Репяхова. Вона вирішила вести власний блог. Там вона показує свої перші кроки у материнстві, обирає з підписниками собі наряди та розповідає про себе.

Нещодавно вона просто вразила своїх прихильників новою піснею. На камеру новоспечена зірка зробила ліпсінк рядків  композиції, яку Віктор Павлік присвятив саме їй.

Вслід за Віктором Павліком співати почала його молода дружина Репяхова

Збоку може здатися, що Катя дійсно заспівала. Втім, не у цей раз.

Вслід за Віктором Павліком співати почала його молода дружина Репяхова

Варто зазначити, що у дружини Віктора Павліка – великий досвід роботи у шоу-бізнесі. Вона стала таким собі сірим кардиналом музичної естради, адже обрала для себе професію концертної директорки.

Та перші власні спроби заспівати отримали успіх. Дівчину буквально завалили компліментами. Репяхова, звісно, цього не очікувала. Сталося це під час карантину один рік тому. Разом з коханим виконувала композиції у дуеті.

Ніжний голос дуже органічно підходить оксамитовому баритону Віктора. Та попри всі хвалебні коментарі, його дружина вважає необхідним займатися лише блогерською діяльністю, де їй дійсно немає рівних. Нещодавно Катерина заявила, що також хоче спробувати себе у бізнесі.

 

Схожі статті