Як виглядає рідна сестра і племінники Олега Винника: родичі головного вовка країни живуть в селі як прості люди

Відомий український співак Олег Винник тримає подробиця особистого життя за сімома замками, але для своєї сестри і племінників зробив виключення.

Олег Винник досяг небувалої популярності, не спекулюючи родинними зв’язками і стосунками. Артист неодноразово наголошував, що бажає привертати увагу слухачів виключно талантом і піснями, а не брудною білизною. Через це про сім’ю зірки майже нічого не відомо.

Крім того, Олег роками зберігає мовчання з приводу чуток про його любовні стосунки з бек-вокалісткою Таюне. Подейкують, вони давно одружені і мають сина. Це підтверджують навіть односельчани Винника, але не він сам.

Як зараз виглядає син Олега Винника і Таюне Юліан
Що відомо про родичів Олега Винника

Великою вдачею для шанувальників стала зйомка програми “Ранок” для телеканалу “Україна”, у якому артист взяв участь з найріднішими – старшою сестрою і племінниками.

Як виглядають сестра і племінники Олега Винника

Наталія, сестра Винника, живе на малій батьківщині артиста – в селі Червоний Кут Черкаської області. Вона зробила брата дядьком і подарувала йому двох племінників – Альону і Василія. Як каже сам Олег, це його найближчі люди – вся рідня, що в нього залишилася, адже ні тата, ні мами вже немає на цьому світі.

Як виглядає рідна сестра Олега Винника
Як виглядає рідна сестра Олега Винника
Як виглядають племінники Олега Винника
Як виглядають племінники Олега Винника

Також співак в оточенні рідних пригадав історію, як він підлітком влаштував батькам бойкот, бо захотів мотоцикл – не їв тиждень. Мама тоді доклала грошей, але купила натомість гітару. Так досі в житті Винника мотоцикла і не з’явилося:

“Мама просто знала, що якби вона купила мотоцикл, то мене б не було. Я просто безбашений був, молодий, мені 14 років”.

Олег Винник вперше показав свою сестру і племінників
Олег Винник вперше показав свою сестру і племінників

Більше цікавих подробиць про життя повелителя вовчиць Олега Винника дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті