Влад Яма повернувся до України після повідомлення про вторгнення в будинок: хто “обчистив” оселю хореографа

Влад Яма разом із родиною повернувся з довготривалої відпустки в Америці. Окрім того, хореограф розповів, хто навідався до його київської квартири, поки він з Ліліаною та Леоном був у від'їзді.

Влад Яма разом із дружиною та сином відпочивав в Америці, пара провела за океаном більше місяця – сімейство встигло відвідати декілька міст, покупатися в океані, покататися на круїзному лайнері та навіть зустріти Діму Монатіка та Анатолія Анатоліча з їхніми дружинами та дітьми.

За декілька днів до повернення Влад опублікував у своєму особистому блозі новину про те, що поки він був у Штатах, до його квартири хтось завітав. Прихильники відразу налякалися, подумавши, що квартиру зірки пограбували. Однак Яма заспокоїв, що все добре, тим не менш не пояснив, що сталося.

Влад Яма повідомив з родиною в Америці

9 лютого танцівник повернувся додому й нарешті пояснив, що саме він мав на увазі, коли розповідав про неочікуваних гостей в домі. Виявляється, батьки підготували сюрприз для Леона та зімітували прихід Діда Мороза, адже хлопчика не було вдома на Новий рік.

“До останнього сумнівалися, що Дід Мороз принесе подарунок”, – написав Влад, показавши, як щасливий син біжить до ялинки.

Влад Яма повернувся до України
Влад Яма повернувся до України

Яма також показав момент, коли його шестирічний син розпаковував подарунок. Леон отримав на свята іграшкового автомобіля й був надзвичайно щасливий цьому. Його тато відзначив, що він хотів би запам’ятати цей момент назавжди.

Нагадаємо, що Влад Яма одружився з танцівницею Ліліаною у 2015 році, згодом жінка подарувала йому сина. Пара зізнавалася, що планує ще раз стати батьками у майбутньому, однак поки що вони не ощасливили прихильників новиною про вагітність Ліліани. Сам же хореограф натякав, що мріє стати татом дівчинки.

Схожі статті