Ольга Горбачова показала рідкісне фото молодшої доньки: як виглядає спадкоємниця продюсера Юрія Нікітіна

40-річна Ольга Горбачова показала рідкісний кадр зі своєю молодшою донькою Серафимою, якій нещодавно виповнилося 7 років. Щоб побачити фото - читайте далі.

Ольга Горбачова та продюсер Юрій Нікітін разом вже 15 років. Вони являються однією з найвідоміших пар серед вітчизняного бомонду, за якою слідкують сотні тисяч прихильників.

При цьому зіркове подружжя встигло оформити розлучення через 2 роки після першого весілля, а потім зійтися знову. Причиною першого розставання стали зради Нікітіна, яких артистка довгий час не могла пробачити, однак згодом зрозуміла, що Юрій – її кохання, тож у 2016-му пара знову офіційно оформила свої стосунки.

Ольга Горбачова та Брій Нікітін розлучилися через подружню зраду
Ольга Горбачова та Юрій Нікітін

Цікаво, що артистка спілкується з першою дружиною Нікітіна — Іриною Білик. Співачки навіть записали свого часу декілька спільних пісень, які встигли стати хітами. В кліпі на одну із них навіть знявся зірка Голівуду Жан Клод ван Дам. Звісно, продюсер допомагав розкручуватися своїм дружинам, зараз він продовжує працювати з Ольгою.

У Нікітіна та Горбачової дві доньки – старша Поліна та молодша Серафима. Мама з татом не часто показують дівчат на публіці, проте іноді рідкісні кадри можна зустріти в їхніх  особистих блогах. Так на своїй сторінці виконавиця поділилася кадром з молодшенькою. Зірка позувала у стильному бежевому пальто та береті в клітинку. Серафима ж була у фіолетовому худі.

У підписі до фотографії Горбачова поміркувала про стосунки чоловіка та дружини всередині сім’ї, і про те, що через нерозуміння найбільше страждають діти. У коментарях шанувальники відзначили, що Серафима дуже схожа на свого зіркового батька:

  • “А очі то татові”;
  • “Доця вся в тата, красуні”;
  • “Чудесне фото!” — пишуть користувачі мережі.

Схожі статті