56-річна Руслана Писанка після падіння на сцені зі сльозами на очах розповіла, коли зможе ходити: “На милицях”

Нещодавно під час вистави на сцені Руслана Писанка отримала серйозну травму ноги. Стало відомо, коли вона знову зможе ходити. Прогнозами лікарів акторка поділилася особисто.

Невдача спіткала Руслану Писанку 4 лютого на комедійній виставі “Поїзд “Одеса-мама”. Перед самим поклоном у прощальному танці вона підвернула ногу, впала і втратила свідомість. Зірці одразу ж викликали медиків, які діагностували перелом ноги зі зміщенням. Один гіпс ситуацію не виправить – запланована операція.

Наразі Писанка в лікарні, ходити не може – лише лежати на спині, оскільки ногу вклали на витяжку. Чоловік Ігор Ісаков підтримує дружину своєю присутністю.

Руслана Писанка вийшла на зв’язок після знепритомнення на сцені

Звісно, ситуацією неабияк схвильовані тисячі фанатів Руслани, її друзі, близькі та колеги. Подруга акторки навіть попросила українців помолитися за здоров’я знаменитості. Сама вона нарешті вийшла на зв’язок з ведучими програми “Твій день” на 1+1 та прямісінько з лікарняної палати повідомила, коли зможе ходити. Артистка не стримала сліз.

Спочатку Руслана поділилася подробицями падіння. Причиною став невдалий рух під час фінального танцю. Вона одразу відчула, що ламає кістки, проте болю не було – тільки відчуття хрускоту. Ось які прогнози дають лікарі:

“Танцювати танго я буду десь місяців за шість. Ходити я почну десь місяців через три, але на роботу ходити я почну значно раніше. Я думаю, що я на милицях зможу пришкандибати на ефір, сісти в кадр, і навіть сісти на високий стілець за столом і щось готувати”, – сказала Писанка.

Емоції захлеснули акторку, коли вона звернулася до усіх, хто її підтримує:

“Ваша підтримка дає мені силу і дає мені поштовх повернутися в кадр до вас, любі мої, я дуже скучила – і за своїми колегами, і за вами, дорогі друзі, мої глядачі. Я зараз заплачу”, – закінчила зірка, витираючи сльози.

Руслана Писанка зі сльозами на очах повідомила, коли зможе ходити
Руслана Писанка зі сльозами на очах повідомила, коли зможе ходити

Схожі статті