55-річна Ольга Сумська розповіла правду про Борисюка і чому вирішила розлучитися з чоловіком: “Яке було пекло”

Ольга Сумська завжди справляла враження людини з сімейними цінностями. Втім, її образ ідеальної дружини може похитнутися. Чому акторка полишила обранця?

Фанати Ольги Сумської цікавляться не лише її творчістю. Особисте життя – ось, що не байдуже дізнаватися прихильникам. А воно в акторки було дуже насиченим. Зірка двічі виходила заміж. І одного разу розлучення далося їй дуже тяжко.

З 1987 по 1991 роки вона була у шлюбі з Євгеном Паперним. Несподіваний союз викликав подив, адже у чоловіка з жінкою була чимала різниця у віці. Втім, щирим почуттям це на заваді не стало. Артистка кохала всім серцем та подарувала обранцю красуню-доньку Антоніну.

Ольга Сумська, Віталій Борисюк та Євген Паперний
55-річна Ольга Сумська розповіла правду про Борисюка і чому вирішила розлучитися з чоловіком

Та, за словами ж самої Сумської, Євген не цінував, як їй здавалося, те, що мав у родині. Натякнула зірка також і на те, що коханий зловживав, а вона з цим змиритися не могла.

“Він не оцінив той божий дар, який був в його руках. Людина трохи зловживала… Фізіологія тут теж дуже важлива, але коли ти живеш в чаду, в угарі цьому, і коли рахуєш тверезі дні, це дуже страшно і боляче. Багато жінок мене зрозуміють”, – розповіла артистка у шоу Полякової “Правда або дія”

Також пригадала знаменитість, що її обранець також влаштовував сімейні розбірки у театрі, де вдвох працювали. Та з Віталієм Борисюком вона пізнала справжнє щастя. У їхньому шлюбі також народилася донечка. Вона пішла стопами батьків та пізнає акторське ремесло.

Втім, і про характер нинішнього коханого не забула пригадати. Ольга зізнається, що так, як Віталій – ніхто не добивався неї.

“Борисюка ще ніхто не перевершив у своєму вогні. Він боровся за мене несамовито. Він міг прийти вночі, трохи піддавши для хоробрості”, – зізналася Сумська.

Схожі статті