40-річний Потап показав свою маму-красуню: як виглядає молода свекруха Насті Каменських Людмила Анатоліївна

Відомий український музикант, продюсер і тренер шоу "Голос країни" Потап показав свою маму-красуню. Подивіться, як виглядає молода не по роках свекруха Насті Каменських.

У себе в Інстаграмі Потап опублікував фото з мамою Людмилою Анатоліївною та сином Андрієм від шлюбу з Іриною Горовою. Сімейство зібралося в ресторані з приводу дня народження неньки артиста:

“Мама і син! З днем народження! Ми з Андрієм дуже тебе любимо!”, – написав у підписі Потап.

Свекруха Насті Каменських виглядає неймовірно молодо, хоча їй вже за 60. В полі зору широкої публіки Людмила Анатоліївна з’являється нечасто, на відміну від своєї свахи Лідії Петрівни. Так, маму Потапа в сім’ї ласкаво звуть Люсею. Вона може похвалитися підтягнутою фігурою, гарною усмішкою і довгим білявим волоссям.

В минулому Людмила Потапенко була чемпіонкою світу з підводного плавання, тож зовсім не дивно, що у свої роки вона виглядає приголомшливо – щоденні тренування допомагають тримати форму.

Мама Потапа Людмила Анатоліївна
Потап вперше показав свою маму-красуню

На відміну від тещі Потапа, його мама вже має щастя бути бабусею. Нею її зробила колишня невістка Ірина Горова. Настя ж поки не ощасливила рідню поповненням, хоча останнім часом все частіше про це говорить. Навіть Олексій відкрито ділиться в інтерв’ю своїми надіями на те, що у найближчому майбутньому дружина завагітніє і нарешті подарує йому нащадків.

Потап нарешті розповів, коли вагітна Настя Каменських народить дитину
Потап нарешті розповів, коли вагітна Настя Каменських народить дитину

Скільки саме дітей хоче співачка – невідомо, але Потап чесно каже – хоче п’ятьох, один у нього вже є, тож залишилося чотири. Більше подробиць про вагітність Насті Каменських дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.