“Ікона фітнесу”: Андрій Задворний продовжує доводити, що Злата Огнєвіч зробила хибний вибір на “Холостячці-2”

Андрій Задворний несподівано став фаворитом Злати Огнєвіч. Саме від нього зірка прийняла перед усією країною щиру пропозицію руки та серця.

Вони здавалися ідеальною парою. Вся країна спостерігала за стосунками цих двох. Злата і Андрій. Ці зірки могли б стати першим успішним подружжям, укладеним завдяки проєкту “Холостячка”.

Та не судилося. Потенційні молодята розбіглися ще до того, як потрапили на пост-шоу до Григорія Решетніка. Зараз же Огнєвіч навіть і не згадує екс-бойфренда.

Життя самого ж Задворного наповнилося популярністю. Щоправда, спершу він їй не рад, адже увагу до себе прикував саме тим, що полишив співачку. І всі фанати, як один мислили, що це не справедливо.

Зараз же накал пристрастей вщух і Андрій вже знайшов навіть свою вдячну публіку.

“Ікона фітнесу”, – написав чоловік.

Андрій Задворний продовжує доводити, що Злата Огнєвіч зробила хибний вибір

Щоправда, він так вирішив себе не похвалити, а іронічно підкреслити, що запустив спорт.

Зараз активно повертає собі фізичну форму.

А ось Злата – напроти, не сумує та не виснажує себе надважкими вправами у спортзалі. Вона насолоджується своєю роботою, а ще активно продовжує працювати над новими напрямками творчості.

“Попереду – дуже насичений період: зйомки у топовому проєкті країни, концерти та студійна робота! А ще гастролі”, – з посмішкою написала артистка.

У коментарях справжній аншлаг. Співачка отримала велику підтримку від фанатів після розриву з Андрієм. Нині прихильники оцінили не тільки медійність знаменитості, а ще й її велику працелюбність. Засипали зірку компліментами:

  • “Яка красуня”
  • “Чарівно виглядаєшь”
  • “Наша квітка”
  • “Чарівної краси дівчина”
  • “Коли тур у Запоріжжі? Я дуже хочу на твій концерт”

Схожі статті