46-річна Волочкова вивезла коханця на Мальдіви, а він її вдома кинув: тиждень поплакала та повернула колишнього

Відома російська балерина Анастасія Волочкова поділилася з фанатами новинами бурхливого особистого життя. Про таке і в серіалах не покажуть.

Анастасія Волочкова – жінка заможна, і не приховує своїх апетитів. Балерина любить відпочивати розкішно та регулярно. Одне з місць, куди зірка повертається кілька разів на рік – райські Мальдіви. Зазвичай на острови вона літає з чоловіками, причому завжди спонсує подорожі з власної кишені.

На рахунку Насті не один коханець, якому пощастило побувати на ледь не найдорожчому курорті світу, однак з жодним з них після повернення з відпустки танцівниці не вдалося продовжити стосунки.

Так, нещодавно Волочкова вкотре повернулася з Мальдівських островів, де провела незабутній відпочинок в компанії статного красеня Сергія Кузнєцова, який за професією звичайний банщик. З ним вона познайомилася на зйомках програми “Давай одружимося!”. Знаменитість хотіла допомогти героїні знайти обранці, але і сама була зачарована одним з наречених.

Коханець Волочкової Сергій кинув балерину після повернення з Мальдів
Коханець Волочкової Сергій кинув балерину після повернення з Мальдів

Далі події розвивалися стрімко. На наступний день парочка зустрілася в ресторані, Анастасія обмовилася, що летить на Мальдіви сама і несподівано запросила Сергія з собою. Він погодився.

Майже 26 тисяч доларів Волочкова виклала за 2 тижні на островах, проте не пройшло і тижня після повернення додому, як коханець кинув балерину. Про це Настя повідомила у соцмережах, не приховуючи болю, сліз і бажання все повернути.

Втім, вже зараз вона втішається в обіймах колишнього коханого Олега, з яким розійшлася навесні 2021-го. Цей чоловік теж зник з життя Волочкової після Мальдів, але знову повернувся. Користувачі мережі не вірять в щирість його почуттів до Анастасії і припускають, що він просто скучив за бірюзовим океаном.

На YouTube-каналі “Одна минута” дивіться, чим балет Волочкової відрізняється від інших балерин:

Схожі статті