Нова дівчина фіналіста Холостячки-2 Дмитра Шевченка Катя Шеффер натякнула на розставання: у Злати з’явиться шанс

Фіналіст 2 сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Дмитро Шевченко після відмови Злати Огнєвіч знайшов собі іншу дівчину, яка натякнула в мережі на розставання.

Бізнесмен Дмитро Шевченко був головним претендентом на перемогу в “Холостячці”, на думку більшості глядачів. Їхні побачення були сповнені романтикою і почуттями, не виникало суперечок і розчарувань, однак Злата Огнєвіч у фіналі обрала Андрія Задворного. Як виявилося згодом, це було помилкою, адже всього лише через півтора місяці стосунків чоловік пішов від співачки зі словами, що більше її не кохає.

Андрій Задворний більше не кохає Злату Огнєвіч
Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний кинув Злату Огнєвіч

За словами Злати, вона дійсно полюбила Андрія, тому для неї його вчинок став сильним ударом. Фанати сподівалися, що артистка спробує побудувати відносини з Дімою, проте на фінальному пост-шоу “Як вийти заміж: життя після проєкту” чоловік зізнався, що вже не самотній і зустрів нове кохання.

У це важко повірити, однак обраницею бізнесмена стала сусідка Огнєвіч по під’їзду – учасниця 1 сезону шоу “Холостяк” і екс-солістка гурту “Голлівуд” Катерина Шеффер. Заради неї Шевченко навіть переїхав зі Львова до Києва.

Нова дівчина Діми Шевченка Катерина Шеффер

Спочатку закохані приховували від публіки свої стосунки за умовами контракту на СТБ, а коли у цьому відпала необхідність, вони нарешті почали викладати спільні фото і відео. При цьому подробицями взаємин пара особливо не ділиться, однак днями на сторінці Шеффер в Інстаграмі з’явився пост з натяком на розставання.

Катерина Шеффер натякнула на розставання з Дімою Шевченко

Дівчина фіналіста “Холостячки-2” виклала особисте фото з таким дописом:

“Твоя людина – не та, до кого хочеться повернутися. Твоя та, від кого не хочеться йти. Ні до кого. Ніколи. З нею ти не забуваєш своє минуле, а просто перестаєш надавати йому таке велике значення. Коли зустрічаєш свою людину, мрії стають реальністю, а найнереальніші мрії перетворюються на цілі, які ви досягаєте разом. І вже не треба вдавати себе кимось іншим, намагатися бути ідеальним. Бо коли тебе люблять, люблять саме тебе. Вибирають з нескінченної множини одне єдине вірне – своє. Раз і назавжди. І тут не може бути жодних сумнівів чи помилок. Цю людину відчуваєш серцем. І, якщо твоє серце мовчить, треба мати мужність зізнатися собі, що такої людини поки що немає у твоєму житті. І жити далі. Не чекати і не шукати нікого спеціально, але тримати своє серце відкритим та чистим. Щоб, коли вона прийшла у твоє життя, полюбити її по-справжньому…”.

Після цього Дмитро опублікував кадр з відпочинку в Карпатах, на якому позував, сидячи на розкладному стільці біля вогнища, місце поруч було пустим.

“Тут могла б бути…”, – написав Шевченко.

Катя Шеффер натякнула на розставання з Дімою Шевченко
Катя Шеффер натякнула на розставання з Дімою Шевченко

Фанатам залишається чекати від пари звістки – що між ними коїться.

Схожі статті