39-річний Влад Яма повернувся з Америки і без упину критикує Київ: “Не можу звикнути до суцільного бруду”

Влад Яма в особистому блозі поділився враженнями від погоди в Києві. Нещодавно хореограф повернувся з теплої Америки й тепер нарікає на бруд в столиці України.

Влад Яма декілька днів тому повернувся разом із дружиною Ліліаною та сином Леоном із довготривалої подорожі Америкою. Зіркове сімейство обирало для відпочинку переважно сонячні штати та міста, тож за період подорожі вони встигли відвикнути від суворої української зими та снігу на вулицях.

Так Влад в особистому блозі поділився моментом прогулянки Києвом разом із шестирічним сином. Хореограф сфотографував бруд на вулицях міста, утворений через опади та високу вологість та почав нарікати, що йому не до вподоби така погода:

“Ніяк не можу звикнути до суцільного бруду, але…”, – написав Яма.

Проте далі зірка “Танців з зірками” продовжив свою думку, що декому опади припали до душі. Яма старший натякав на свого сина Леона, який із радістю бігав по вулиці та грався з льодом, який лежав на асфальті.

Влад Яма скаржиться на погоду
Влад Яма скаржиться на погоду

Окрім негативних вражень від повернення додому знаменитого танцівника переповнюють і позитивні емоції. Так Влад та Ліліана показали, як їхній син знайшов подарунки під ялинкою. Родина полетіла до Америки ще до Нового року, тож Леон дуже хвилювався, що до нього так і не прийде Дід Мороз. Олнак подарунки чекали на хлопчика вдома аж до лютого, тож він був надзвичайно щасливий отримати омріяну іграшку.

Влад Яма показав, як привітав сина з Новим роком
Влад Яма показав, як привітав сина з Новим роком

Зараз усе сімейство активно повертається до звичного життя в Україні – працює, ходить у спортивний зал на тренування та продумує нові проєкти. Хоча не забуває пара й ділитися фотографіями та відео з американської відпустки. За словами зіркової родини – це був один із найкращих їхніх відпочинків, адже вони навіть встигли поплавати на спарвжньому морському круїзі.

Влад Яма з дружиною і сином в Америці

Схожі статті