37-річну Тіну Кароль помітили в обіймах сивого чоловіка після чуток про роман з Ігорем Коломойським: що відомо

Неймовірна Тіна Кароль більше не приховує, що хоче романтики, і бажає знову відчути себе привабливою романтичною жінкою. Невже мрія вже поруч?

Життя Тіни Кароль відрізняється від типової історії суперзірок. Хоча вона і може дозволити собі розкішні автівки, відпочинок закордоном, дизайнерські сукні, на 100% щасливою досі не може себе відчути.

12 років тому вона та її коханий Євген Огір почали непростий шлях боротьби за життя. А після його кончини тема кохання взагалі стала табу для співачки.
Втім згодом її запідозрили у кількох романах.

Що відомо про стосунки Тіни Кароль та Ігоря Коломойського?

Кілька років тому мережею прокотилася хвиля чутків: Тіна Кароль зустрічається з Ігорем Коломойським. Начебто правду видала танцівниця балету зірки.

37-річну Тіну Кароль помітили в обіймах сивого чоловіка

Якщо не вдаватися у деталі, так і дійсно можна подумати. Втім, у цій історії багато елементів не складається. Щонайменше, бізнесмен давно одружений, а Тіна не має репутації легковажної знаменитості. Крім цього, майже рік про артистку було взагалі нічого не чути, адже вона переживала горе втрати.

37-річну Тіну Кароль помітили в обіймах сивого чоловіка

Євген Огір досі у серці поп-діви. Вона носить їхні обручки та щороку згадує коханого. Лише у 2021-у жінка вирішила не проводити час у скорботі, а присвятити його творчості. На думку зірки – так би хотів сам її коханий.

Новий чоловік обіймає Тіну Кароль

Нещодавно на фан-сторінці співачки спливло давнє архівне фото, де зірка вчиться грати у більярд. Елегантний незнайомець показує їй, як правильно слід рухати кулі по столу, злегка обіймаючи артистку.

Втім, його особистість так і не розкрита. У коментарях припустили, що це може бути Юрій Нікітін, але це не може бути точним фактом.

Схожі статті