48-річний Андрій Данилко більше не міг чекати і нарешті зробив пропозицію: мама Сердючки Білоконь сяє від щастя

Відомий український виконавець Андрій Данилко публічно зробив пропозицію, від якої просто неможливо відмовитися. Що чекає на фанатів Вєрки Сердючки?

Колись Вєрка Сердючка стала відкриттям для вітчизняного глядача. Її полюбили, тому що вона була набагато ближче до народу на відміну від артисток з модельною зовнішністю, манерами аристократок та піснями про вічне кохання.

Як виглядає колишня Данилка
Андрій Данилко нарешті зробив пропозицію

І Андрій Данилко намагається підтримувати цю репутацію. Він простий у спілкуванні, не любить спілкуватися з журналістами і з роками наче нічого не змінюється: Вєрка все така ж сама, як і була.

Андрій Данилко нарешті зробив пропозицію

Тому зовсім не дивно, що артист вирішив нагадати своїм шанувальникам, що вони можуть сходити на його концерт за гроші, які отримали під час вакцинації. Нещодавно на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася відповідно публікація, у якій він нагадав, що є пропозиція.

На фотографії, яка супроводжувала його меседж до публіки, він постав разом зі своєю вірною партнеркою Інною Білоконь, яка грає маму Вєрки Сердючки Інну Адольфівну. На світлині жінка сяє від щастя. І це не дивно, адже за період пандемії артисти дуже скучили за своїми фанатами, а фанати не можуть дочекатися зустрічі з кумирами.

Андрій Данилко нарешті зробив пропозицію. Скріншот коментарів під публікацією виконавця

Однак, не всі користувачі мережі зрозуміли, що відбувається. Коментарі під оприлюдненим фото почали заповнюватися уточненнями, про яку пропозицію взагалі йде мова. Але тим і прекрасні соціальні мережі, що завжди можна швидко отримати відповідь від іншої людини.

Немає сумнівів, що Андрія Данилка почули і зали на його концертах будуть заповнені.

Схожі статті