46-річний Святослав Вакарчук натякнув на розставання з матір’ю свого сина: музикант відкрито попрощався з коханою

Відомий український виконавець Святослав Вакарчук, який минулого року став батьком вперше, а також розлучився зі своєю дружиною, залишив неоднозначний натяк своїм фанатам.

Найталановитіші з виконавців зазвичай власноруч пишуть вірші та музику до своїх пісень. Не викликає здивування той факт, що надихаються вони драмами та щасливими моментами з особистого життя. І мабуть тому розлучення Святослава Вакарчука та Лялі Фонарьової було справжнім шоком для його слухачів, адже у творчості не було і натяку на те, що він не щасливий у шлюбі.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Святослав Вакарчук натякнув на розставання з матір’ю свого сина

Святослав Вакарчук натякнув на розставання з матір’ю свого сина

Однак, вже через декілька місяців аудиторія отримала пояснення його дій: виявляється, музикант став батьком і матір’ю його дитини була не дружина. Подейкують, що спадкоємця чоловіку подарувала жінка на ім’я Євгенія Яцута. Тим не менш, цим пліткам підтвердження так і не було.

Євгенія Яцута
Святослав Вакарчук натякнув на розставання з матір’ю свого сина. Євгенія Яцута

Свій мікроблог в соціальній мережі Instagram Святослав зазвичай використовує для просування хітів, але, як і Тіна Кароль, він часто створює пісні, які гармоніюють з подіями у його житті та почуттями. Мабуть тому остання його публікація викликає певні підозри. У ній він просить когось не забути його, наче він прощається.

Цілком імовірно, що у цьому пості він дійсно звертається до Євгенії або ж Лялі. Втім, імовірно, що таким чином він просто звертає увагу на свою творчість і насправді у нього все добре. Святослав Вакарчук також може звертатися і до своєї музи, яка може і не мати фізичного втілення. Якщо це так, сподіватимемося, вона дійсно його не забуде.

Схожі статті