Де зараз колишній коханець Олі Цибульської Олександр Бодянський: зник з життя куми Дзідзьо після “Фабрики зірок”

Олександр Бодянський був партнером Олі Цибульської по дуету "Опасные связи", у складі якого вони перемогли першу "Фабрику зірок", та їхні стосунки виходили далеко за межі робочих.

Після фіналу “Фабрики зірок” здогадки фанатів виправдалися – Цибульська і Бодянський почали жити разом. Поза проєктом дует проіснував ще рік, пара випустила три пісні і навіть встигла зняти кліп, який зрежисував Алан Бадоєв.

Паралельно з цим музиканти гастролювали по країнам СНД, і здавалося, що у них є все, про що тільки можна мріяти – успіх, слухачі, кохання. Втім, ця красива історія закінчилася рівно через рік, коли Оля і Олександр несподівано розійшлися.

Куди зник екс-коханий Олі Цибульської Олександр Бодянський
Куди зник екс-коханий Олі Цибульської Олександр Бодянський

Довгий час кума Дзідзьо не коментувала ситуацію, однак вже будучи заміжньою за своїм нинішнім чоловіком зізналася – це саме Бодянський від неї пішов. Він зібрав речі, залишив Цибульській записку зі словами: “Вибач. Я так більше не можу” і повернувся додому до Москви. Для Ольги це стало повною несподіванкою:

“Фінал “Фабрики зірок”. Я фоткаюсь на обкладинку журналу. Переконана, що життя вдалося – кубок в руках, він закохався. Через рік я, як у казці про Золоту Рибку, лишилася біля розбитого корита. Наш дует розпався – у всіх сенсах. Треба заново будувати кар’єру і стосунки”, – поділилася співачка.

Де зараз колишній Олі Цибульської Олександр Бодянський
Де зараз колишній Олі Цибульської Олександр Бодянський

Зрештою вона змогла переступити через усі труднощі як в професії, так і в особистому житті. Цибульська вважає, що кожна людина здатна рухатися далі, лише після усвідомлення свого болю. Так вона і зробила, а як склалася доля Бодянського – невідомо, адже від Олі він пішов, не витримавши тиску шоу-бізнесу, хоча мав можливості і талант побудувати запаморочливу кар’єру.

Схожі статті