Зірки “Сніданку з 1+1” Гордєєв та Шовкопляс заговорили про РАЦС і повідомили про свято: “Єгор та Неля разом”

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс знову порадували підписників новими кадрами, які були зроблені під час зйомок у студії. До чого тут РАЦС, дізнайтеся у нашій статті.

Щоб змушувати усю країну прокидатися з хорошим настроєм, треба мати неабиякий талант. Телеведучі з такими навичками в Україні є, і їх немало. Прекрасний тому приклад — ведучі ранкового шоу “Сніданок з 1+1” Єгор Гордєєв, Неля Шовкопляс, Руслан Сенічкін та Людмила Барбір.

Ведучі Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв
Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс заговорили про РАЦС і повідомили про свято

Аудиторія настільки звикла до цієї четвірки, що сприймає їх наче своїх друзів. Публіка їм довіряє, воліє з ними спілкуватися і не може провести жодного ранку без них.

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс заговорили про РАЦС і повідомили про свято

Піар-відділ програми також працює, не покладаючи рук. Коротку програму кожного з випусків вони описують на офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram, а також додають вельми цікаві кадри, які робляться під час зйомок.

Так, нещодавно на акаунті з’явилася світлина Нелі та Єгора, які як завжди посміхалися, були щасливими та дарували неймовірний настрій і заряд.

А в дописі до фотографії містилася інформація про те, що в Україні 10 лютого святкують день жінок-вчених та робітників РАЦСу.

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс заговорили про РАЦС і повідомили про свято. Скріншот коментарів під публікацією

Коментарі одразу ж наповнилися вітаннями. Користувачі мережі з великим задоволенням почали бажати доброго ранку ведучим, а деякі ще й почали сипати компліментами на адресу дуету.

Нагадуємо, що не так давно Гордєєв запустив власне шоу “Твій вечір”, у якому обговорює соціальні питання, що викликають щирий інтерес в української публіки. Проєкт має формат інфотеймент шоу, як і “Твій день”, який вже показав себе як успішнa програма.

Схожі статті