Злата Огнєвіч після розриву з переможцем “Холостячки-2” Задворним зібралася робити пластику: що змінить співачка?

Відома українська співачка Злата Огнєвіч дала ексклюзивне інтерв'ю Катерині Осадчій, в якому вперше розповіла про бажання зробити пластичну операцію.

Доля артиста є дуже непростою, адже окрім таланту необхідно мати прекрасні зовнішні данні. Велика конкуренція та перебірливість аудиторії схиляє знаменитостей на звернення до процедур краси та пластичної хірургії, адже останнім часом глядач воліє спостерігати за красивими обличчями та спортивними фігурами.

Злату Огнєвіч переслідує неадекватний фанат
Злата Огнєвіч зібралася робити пластику

Як виявилося, Златі Огнєвіч також знайома питання роздумів стосовно пластики. В ексклюзивному інтерв’ю Катерині Осадчій вона зізналася, що подумує в собі виправити.

Злата Огнєвіч зібралася робити пластику

Так, на офіційній сторінці програми “Світське життя” в соціальній мережі Instagram з’явився невеличкий трейлер випуску зі Златою Огнєвіч, який був відзнятий у Карпатах. Співачка та журналістка добре відпочили у чанах, а також обговорили вельми особисті теми.

Однією з них і стала пластична хірургія. Наскільки зрозуміло з відеоролику, екс-холостячка вперше зізналася, що планує звернутися до хірурга і навіть вказала, що саме її не влаштовує в собі.

“Може в 40, тому що… Підняти повіки зверху. Боюся знизу. Я бачила у ютубі ці операції…”, — саме такі репліки були чутні у відео.

Нагадуємо, що півроку тому завершилися зйомки другого сезону “Холостячки”. Як стало відомо згодом, Злата обрала Андрія Задворного, але через півтора місяці чоловік вирішив, що більше не кохає співачку і повідомив їй про розставання. Знаменитість перенесла новину важко. І навіть після пост-шоу плакала у сторіз свого Instagram. Чоловік жесту Злати не оцінив та розлютився.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.