40-річний Потап показав красуню-маму та вразив фанатів одкровенням: “Погляд, як у Каменських”

Відомий український виконавець та продюсер Олексій Потапенко вперше за довгий час показав підписникам свою маму. Як виглядає свекруха Насті Каменських?

На відміну від своєї зіркової дружини, Потап не настільки відвертий зі своєю аудиторією. На особистій сторінці його благовірної постійно з’являються кадри з мамою, подругами, фотографії з ліжка, на якому вони сплять з продюсером, тощо. Подібне задоволення для фанатів Олексія майже неможливе.

Він також активно веде власний мікроблог, але все ж таки контент у нього більш стриманий. Наприклад, він вкрай рідко показує користувачам свою маму Людмилу Анатоліївну.

Потап показав красуню-маму та вразив фанатів одкровенням

Втім, нещодавно жінка святкувала свій день народження і продюсер вирішив оприлюднити на особистій сторінці кадр, на якому вона постала поруч зі своїм онуком Андрієм. Нагадуємо, що хлопчик народився у шлюбі з Іриною Горовою.

І хоча кажуть, що чоловіки обирають собі жінок схожих на матерів, зовнішні Людмила та Настя взагалі не походять одна на одну. Тим не менш, фанати все ж таки знайшли у них спільну рису. Виявляється, у Людмили Анатоліївни та Насті Каменських майже однакові погляди. Тонке зауваження з’явилося у коментарях під відповідною публікацією.

Потап показав красуню-маму та вразив фанатів одкровенням. Скріншот коментарів під публікацією продюсера

Нагадуємо, що Олексій Потапенко — уродженець Києва. Чоловік виріс у незаможній родині, але мав великі амбіції, тому почав разом з кращим другом Юрієм Горовим працювати над музикою. Тісне співробітництво подарувало йому шлюб з Іриною, а союз з нею, у свою чергу, стабільну компанію, яка займається просуванням та виробництвом музики.

Схожі статті