48-річна Олена Мозгова здивувала гострими вилицями та осиною талією: як виглядає схудла екс-дружина Пономарьова

Колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова 9 лютого відсвяткувала свій день народження. Який образ для свого 48-річчя обрала продюсерка - дивіться далі.

Олена Мозгова – донька легендарного українського співака Миколи Мозгового – також вирішила пов’язати своє життя з музичною сферою. Однак жінка не пішла стопами знаменитого батька та не стала підкорювати велику сцену. Олена вирішила працювати “у підпіллі” та займатиметься продюсерською справою. Саме завдяки професії та знайомствам у шоу-бізенсі вона зустріла свого другого чоловіка – на той час ще співака-початківця Олександра Пономарьова. Від нього Мозгова народила доньку Євгенію.

Донька Олександра Пономарьова і Олени Мозгової з батьком

Пара розійшлася через декілька років через зради продюсерки. Зараз колишні чоловік і дружина практично не спілкуються. Більш того між ними й досі відчувається певна неприязнь, адже Пономарьов пригадує про зради Мозгової, а та у свою чергу інші неприємні факти спільного життя.

Заради кого екс-дружина Пономарьова Мозгова зруйнувала їхній шлюб
Олена Мозгова та Олександр Пономарьов

9 лютого Олена відсвяткувала день народження. Знаменитості виповнилося 48 років. З цієї нагоди іменинниця поділилася своїм новим знімком на сторінці у Фейсбу. У кадрі Мозгова зображена у ресторані у стриманій чорній сукні, білій сорочці і чоботах. Стильний образ доповнили окуляри і довге намисто. Вбрання продюсерки ідеально підкреслило її нові стрункі форми – нещодавно зірка почала строго слідкувати за своїм харчуванням та зайнялася спортом.

Олена Мозгова здивувала гострими вилицями
Олена Мозгова здивувала гострими вилицями

Під світлиною Мозгова розповіла, як провела свій день народження та подякувала всім за привітання:

“Дякую всім за привітання! Це дійсно дуже приємно! Вперше в житті у мене був такий день народження, як сьогодні. Ранок я провела у храмі, потім подаруночки і привітання від родини. І після цього цілий день у спа-салоні. І, на завершення, шматок дієтичного, але дуже смачного торту з горнятком чаю”, – розповіла Олена.

Схожі статті