“Як швидко час летить”: Максим Галкін поділився результатом нової фотосесії Лізи і Гаррі — діти вже зовсім дорослі

У вересні Максим Галкін та Алла Пугачова відзначатимуть дев'ятий день народження двійнят. Нещодавно діти взяли участь у модній фотосесії, знову спричинивши захоплення фанатів.

Максим Галкін славиться серед телеглядачів у різних країнах не лише як успішний шоумен, а й дбайливий сім’янин. За його соціальними мережами слідкують понад 9 мільйонів людей, що говорить про неабияку прихильність зі сторони аудиторії В особистому блозі 45-річний артист часто ділиться кадрами зі своєю дружинною Аллою Пугачовою та дітьми – двійнятами Лізою та Гаррі. Зіркові батьки багато часу приділяють вихованню спадкоємців, тому у свої вісім років вони можуть похвалитися вмінням грати на музичних інструментах, знанням іноземних мов та відмінними оцінками у школі.

Шанувальники відзначають: діти перейняли зовнішсть від батьків, донька схожа на маму, а син – на тата. Гаррі і Ліза — неймовірно харизматичні, тому часто стають обличчями рекламних кампаній або прикрашають сторінки журналів. Ось і сьогодні Галкін поділився серією фотографій, на яких діти виступили як моделі. Передплатники захопилися, як вони професійно позують, незважаючи на молодий вік.

“Підростають дітлахи. Як час летить!” – підписав кадри Максим.

Зіркові друзі шоумена обсипали Гаррі та Лізу компліментами у коментарях. Аліка Смєхова, Юлія Міхалкова, Арман Давлетьяров, Аніта Цой та інші захопилися їхньою яскравою зовнішністю.

  • “Як Гарі змінився. Дуже гарний хлопець росте”;
  • “Яка Ліза красуня. Просто реально мені здається вже всіх хлопчиків у класі зібрала”;
  • “Дочка мамина копія, а син – ваша”, – пишуть користувачі Мережі.
Справжня матір дітей Галкіна і Пугачової вийшла з тіні
Максим Галкін та Алла Пугачова

Нагадаємо, що Алла Пугачова та Максим Галкін офіційно заключили свої відносини у 2011 році, а вже за 2 роки сурогатна мати народила їм двійнят. Примадонна зізнавалася, що мріяла народити самостійно, однак лікарі говорили про значні ризики через її вік та проблеми зі здоров’ям.

Схожі статті