46-річна Наталія Могилевська розсекретила чоловіка, у якого вона провела ніч: “По вуха закохана”

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла ексклюзивні речі про те, як вона провела свою ніч напередодні концерту. Усі деталі в статті.

Відома українська співачка Наталія Могилевська зазвичай не ділиться з фанатами деталями особистого життя, але нещодавно артистка вирішила трохи поекспериментувати і вийшла на зв’язок, щоб розповісти, як вона провела ніч. Зараз вона знаходиться на гастролях, тому активно подорожує Україною.

Наталія Могилевська привселюдно зізналася в коханні чоловіку, який молодший за неї на 15 років
Наталія Могилевська розсекретила чоловіка, у якого вона провела ніч

Але робота не заважає весело проводити час.

Наталія Могилевська розсекретила чоловіка, у якого вона провела ніч

Так, нещодавно на особистій сторінці співачки в соціальній мережі Instagram з’явився новий відеоролик, в якому вона розповіла про неймовірно проведений час у гостях свого друга.

“Я ночувала у мого друга. За містом, у Запоріжжі. Це людина, у якої карколомний будинок на березі. Людина, яка посадила п’ятдесят дорослих дерев і з них тільки одне загинуло. Людина, у якої у грудні ростуть, цвітуть білі троянди. Ви уявляєте, якої душі має бути людина? Дуже люблю бувати у нього в гостях”, — заявила Наталія.

Своїм коментарем про троянди Могилевська видала той факт, що у гості вона до нього приїжджає набагато частіше, ніж можна подумати.

Нагадуємо, що днями раніше артистка потрапила у сильний скандал. Її колишній підопічний Борис Апрель заявив, що Могилевська загубила його кар’єру навмисне, щоб дати дорогу Максу Барських. Наталія довго не коментувала цих звинувачень, а потім звернулася публічно до екс Бориса і зніжністю заговорила про те, як ставилися до нього насправді і що нею керувала. Також вона зізналася, що щиро любила співака і сподівається полюбити його нову особистість.

Схожі статті