Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський — офіційно пара: закохані розсекретили роман до Дня Святого Валентина

Мрія усіх фанатів Володимира Ярославського та Ольги Мартиновської здійснилася. Зірки кулінарії нарешті зізналися у романі. Детальніше дізнайтеся у нашій статті.

Впродовж багатьох років фанати програми “МастерШеф” підозрювали Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського у романі. Людям, які настільки ж не прониклися гармонією між колегами, могло здаватися, що це божевілля — вірити у стосунки цих двох. Тим паче, що вони не одноразово заявляли про свою міцну дружбу. Але дружба коханню — не перепона!

Володимир Ярославський натякнув на весілля з Ольгою Мартиновською
Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський підтвердили, що вони пара

І на цей раз шанувальники мали рацію. Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський підтвердили стосунки, і вельми незвичайним чином.

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський підтвердили, що вони пара

Напередодні дня Святого Валентина журнал L’officiel підготував для своїх читачів підбірку з українських світських пар, які розповіли про своє бачення того, що таке кохання. Серед них опинилося багато молодих людей, які одружилися минулого року. А саме: Іванна Онофрійчук та Алмаз, Євгенія Гордієнко та Андрій Остапчук, Анна Філімонова та Микола Літвіненко, Тетяна Кодзаєва та Красій і наостанок читачі побачили Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського.

Як вважає світська пара шеф-кухарів кохання — це…

“… — це коли допускаєш два шефи на одній кухні. Бо за законами партнерства та дружби подвійна порція сніданку сильніша за будь-які стереотипи”

Історія схожа на повідомлення про весілля Потапа та Насті Каменських, коли фанати настільки довго чекали, що новина виглядає нереальною. І ба більше, їхнє кохання також почалося з ненависті.

Як ми вже згадували, майже усі вищевказані пари одружилися минулого року. Тож можливо Ярославському і Мартиновській є що розповісти глядачам.

Схожі статті