Після скандалу з невиплатою гонорару спливла правда про досягнення Камалії: “Замість неї на пари ходила помічниця”

Репутація відомої української співачки Камалії зазнає серйозних ударів. На цей раз оприлюднена інформація про спосіб, яким артистка отримала вчену ступінь.

Декілька днів тому російська стилістка звинуватила Камалію у тому, що вона не хоче виплачувати їй гонорар. Гроші затримали на декілька місяців, а співробітники артистки просто не відповідають на дзвінки та повідомлення дівчини.

Після скандалу з невиплатою гонорарів спливла правда про досягнення Камалії

Однак, стилістці вдалося здійняти справжній скандал. На нього відреагувала і мати Камалії, яка виконує роль її продюсерки, і сама співачка. Якщо зірка наполягає на тому, що взагалі не знала про ситуацію з грошима, то Інна Петрівна у курсі проблеми. І тим не менш, зіркова родичка не збирається платити, адже робітниця нібито спізнилася з пошивом.

Після скандалу з невиплатою гонорарів спливла правда про досягнення Камалії

Новини про негідний вчинок артистки одразу ж розповсюдився ЗМІ та пабліками в соціальних мережах. А в коментарях була піднята інша тема, яка також стосувалася співачки. Одна з користувачок розповіла про те, що вона її колишня однокурсниця. Виявляється, Камалія була ведьми поганою студенткою, адже відправляла замість себе на пари помічницю, і навіть кандидатську не писала без її допомоги.

Після скандалу з невиплатою гонорарів спливла правда про досягнення Камалії. Скріншот розповіді користувачки

Варто відмітити, що виконавиця дуже ревно відноситься до питань її досягнень. Вона завжди наполягала на тому, що стала відомою співачкою ще до зустрічі з Мухаммадом, а його гроші не грали ніякої ролі у конкурсі краси, який вона виграла понад 10 років тому. Тим не менш, в історії з університетом фігурує зовсім інший образ співачки, у якому вона вирішує свої питання за допомогою грошей.

Схожі статті