48-річний Олег Винник і Таюне відгуляли розкішне весілля: наречених на торжестві кохання розважав Юрій Горбунов

Відомі українські виконавці Олег Винние та його бек-вокалістка Квітка Таюне засвітилися на урочистому заході у Мукачеві. Усі деталі в статті.

Популярний український виконавець Олег Винник завжди притримувався репутації холостяка та серцеїда. Якийсь час його шанувальниці йому вірили, але зараз фанатки абсолютно впевнені: співак перебуває у стосунках з Таюне. Подейкують, що бек-вокалістка артиста насправді його дружина, і весілля пари відбулося багато років тому, коли вони були студентами. Про це розповідали колишні односельчани співака.

Олег Винник та його таємна дружина Таюне взяли за руки маленьку дівчинку і вразили фанатів
Олег Винник і Таюне таємно відгуляли розкішне весілля

Але Олег не тільки приховує особисте життя, він навіть не розсекречує, де та коли дає приватні концерти. Корпоративи за участі цих двох проходять вельми тихо, але не цього разу.

Олег Винник і Таюне таємно відгуляли розкішне весілля

Так, нещодавно на особистій сторінці Юрія Горбунова в соціальній мережі Instagram з’явилося декілька відеороликів, з яких стало зрозуміло, що телеведучий та Олег Винник щ Таюне стали зірковими гостями на корпоративі, який відбувся у Мукачеві.

Олег Винник і Таюне таємно відгуляли розкішне весілля. Скріншоти особистої сторінки Юрія Горбунова

І судячи з антуражу зали, а також костюму телеведучого, співак та його бек-вокалістка виступали на весіллі.

Нагадуємо, що односельчани музикантів також розповіли про те, що у пари є спільний син Юліан, який проживає у Німеччині. У співака є квартира в Берліні зі студією звукозапису, тож не дивно, що його нащадок може залишатися за кордоном. Ба більше, якось папараці піймали артиста у компанії підлітка на відпочинку. Олег безумовно прилетів на курорт разом з дитиною.

Схожі статті