Євген Паперний пробачив Ольгу Сумську: засвітив щасливе обличчя поруч з екс-коханою на заздрість Борисюку

У житті Ольги Суумської розгорнувся справжній драматичний серіал. Її серцем заволодів Віталій Борисюк, але екс-коханий Євген Паперний не міг змирится з цим.

Розлучення Ольги Сумської з Євгеном Паперним на довгі роки стало популярною темою для обговорення. За словами артистки, її закоханість до Віталія Борисюка виникла ще коли вона носила обручку від першого чоловіка. Втім, не наважувалася піти.

Обранцю, старшого за неї на 16 років, вона подарувала доньку Антоніну. Але Купідон зіграв злий жарт. Віталій Борисюк також відчував палке кохання до Ольги і добивався її як міг. Згодом акторка буде згадувати, що він навіть міг прийти уночі та роздратувати Євгена.

“У мене був бурхливий роман, коли я розлучилася з першим чоловіком. Коли я зрозуміла, що мені з ним добре, пройшло почуття провини”, – розповіла знаменитість.

За словами Сумської піти від Паперного довелося вночі. Полишила дім з малесенькою донечкою Антоніною.

Ольга Сумська і Євген Паперний в молодості
Ольга Сумська возз’єдналася з Паперним

Та зараз стосунки геть змінилися. Сам Євген зізнавався, що після того, як прийняв той факт, що жінка покохала іншого – сам давав настанови Віталію. Заклинав його серйозно ставитися до обраниці та не ображати її за жодних обставин.

Тепер же всі учасники цього любовного трикутника грають в одній п’єсі та радо спілкуються залаштунками. Ольга і сама ділиться кадрами, як її нинішній коханий ділить обід з колишнім.

Ольга Сумська возз’єдналася з Паперним

Цікаво, що з поваги до Сумської та бажання зробити її щасливою, Паперний навіть зайвий раз не спілкувався з донькою.

“Я принципово це робив. Оскільки я не хотів втручатися в їхню сім’ю… Лізти, себе нав’язувати, ти от тут, а я твій рідний тато… Я вважаю, це неправильно”, – пояснив актор.

Схожі статті