Куди після “Фабрики зірок” зникла зі сцени українська Анджеліна Джолі Таня Воржева: “Життя давало багато шансів”

Тетяна Воржева була однією з найяскравіших учасниць української "Фабрики зірок", адже вона вражає схожістю з голівудською акторкою Анджеліною Джолі. Дізнайтеся, чим зараз займається ефектна красуня.

Тетяна Воржева народилася грудня 1988 року в Німеччині. З самого дитинства вона мріяла стати і співачкою, і акторкою, і письменницею, і навіть президентом. Дві мрії з чотирьох можливих вона вже втілила, а відбувалося все це на очах у мільйонів українців.

Куди зникла після Фабрики зірок Тетяна Воржева
Куди зникла після Фабрики зірок Тетяна Воржева

У 2009 році Таня взяла участь у талант-шоу “Фабрика зірок-3”. Вона справила сильне враження на чоловічу половину журі та підкорила педагогів своїм вокалом. Воржеву прозвали українською Анджеліною Джолі, хоча сама вона вже давно перестала радіти цьому факту. Ба більше, схожість з голівудською зіркою Тетяна вважає своїм головним недоліком:

“Мені з дитинства говорили, що ми з Джолі – одне обличчя, часто називають її ім’ям. Якщо чесно, я від цього вже втомилася. До цієї акторки у мене абсолютно нейтральне ставлення. Хотілося б просто бути собою. Так, у нас один типаж, не більше”, – розповідала Воржева на кастингу “Фабрики зірок”.

Куди зникла українська Анджеліна Джолі Таня Воржева
Куди зникла українська Анджеліна Джолі Таня Ворже

Після участі в шоу кар’єра Тетяни до неба не злетіла. І, як вважає вона сама, справа не у відсутності продюсера:

“Справа в мені. мені життя давало багато шансів, але я – людина нового покоління. Мені важлива внутрішня наповненість. Прагнення до популярності, матеріальних благ вичерпало себе, стало просто аватаром. Людина, накопичуючи, ставала нещасною, жалюгідною. Для нашого покоління крутіше бути всередині щасливими. Я дуже хочу виходити на сцену та ділитися енергією, але для цього мені ще потрібно пройти етап себе. Я відчуваю, що мені ще треба зміцнитись всередині, тому відмовляюсь від пропозицій, пов’язаних з музичною кар’єрою. Я не хочу втратити себе”, – зізналася Воржева в інтерв’ю журналу “Хочу“.

Як зараз живе і виглядає Тетяна Воржева
Як зараз живе і виглядає Тетяна Воржева

Зараз, судячи з опису в профілі Тетяни в Інстаграмі, вона співає, веде власний подкаст на YouTube, а також радує підписників регулярними фото і відео.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.