Як виглядає третій чоловік Жанни Бадоєвої, з яким живе і росте єдина донька Алана Бадоєва: італійський бізнесмен

На рахунку телеведучої і режисерки Жанни Бадоєвої три шлюби. Подивіться, як виглядає її нинішній чоловік, з яким живе і росте єдина донька Алана Бадоєва.

Вперше Жанна Бадоєва вийшла заміж за бізнесмена Ігоря Кучеренко у 1996-му. Їй тоді було 19, а союз протримався 2 роки. Від розлучення пару не втримав і спільний син Борис. ЗМІ повідомляють, що причиною стало бажання артистки розвивати кар’єру, тоді як чоловік хотів, щоб дружина займалася домашніми справами.

Вдруге Жанну повів від вінець кліпмейкер Алан Бадоєв. Познайомилися вони студентами, у 2003-му узаконили свої стосунки, а вже у 2005-му на світ з’явилася їхня дочка Лоліта. Бориса Алан всиновив.

Як виглядають діти Жанни Бадоєвої від різних чоловіків
Як виглядають діти Жанни Бадоєвої від різних чоловіків

Майже через 10 років шлюбу зірки повідомили про розрив. В інтерв’ю Бадоєви зізнавалися, що створення і зйомки тревел-шоу “Орел і решка” було спробою зберегти родину, однак реанімувати відносини не вдалося. Тим не менш, зараз колишні продовжують тісно спілкуватися і дружити. Ба більше, Алан добре спілкується з нинішнім чоловіком телеведучої.

Доньку Алана Бадоєва виховує третій чоловік Жанни Бадоєвої
Доньку Алана Бадоєва виховує третій чоловік Жанни Бадоєвої

Як виглядає третій чоловік Жанни Бадоєвої

З Василем Мельнічиним знаменитість познайомилася, подорожуючи во Венеції. За словами Жанни, вона закохалася у бізнесмена з першого погляду. Вже через рік після знайомства пара розписалася і Бадоєва з двома дітьми переїхала в Італію.

Як виглядає третій чоловік Жанни Бадоєвої
Як виглядає третій чоловік Жанни Бадоєвої

Про Василя відомо небагато – він вже давно живе в Італії, де займається бізнесом. Часто супроводжує дружину на зйомках, добре ладнає з Борисом і Лолітою. Алан, до речі, зовсім не проти того, що Мельнічин також бере участь у вихованні його доньки і загалом щасливий за Жанну, яка зустріла доброго чоловіка, що оточив її турботою і коханням.

Схожі статті