32-річна Ксенія Мішина вперше показала своє перше кохання: світловолосий Андрій у спортивному костюмі (ФОТО)

Відома українська акторка та екс-холостячка Ксенія Мішина показала своє перше кохання. Задовго до появи в житті зірки Олександра Еллерта там був Андрій.

Ксенія Мішина народилася у Севастополі, там вона і провела своє дитинство. Попри те, що зараз акторку називають однією з найкрасивіших у вітчизняному кінематографі, у школі її ніхто і ніколи не вважав гарною. Через це вже у дорослому житті їй довелося перебороти купу комплексів, аби нарешті полюбити себе такою, яка вона є. І хоча хлопці на Ксюшу уваги не звертали, це не заважало їй закохуватися.

Перше кохання Ксенії Мішиної

Так, до Дня Святого Валентина Ксенія Мішина в Інстаграмі поринула в спогади і показала підписникам, як виглядало її перше кохання. Знаменитість виклала фото з друзями дитинства, серед яких і був той самий хлопець, про якого вона мріяла – його звали Андрій.

“А думки все про кохання. Згадала, як відчувала себе в школі на 14 лютого. Моя перша любов Андрій”, – написала Мішина.

Ксенія Мішина показала своє перше кохання
Ксенія Мішина показала своє перше кохання

Зауважимо, зараз Ксенія не у стосунках, однак її серце досі зайняте переможцем Холостячки Олександром Еллертом.

Також вона показала світлину з випускного альбому і пригадала, як вони з дівчатами робили анкети, якими обмінювалися одне з одним:

“А пам’ятаєте, як в школі ми робили анкети і давали заповнювати одне одному? Був просто бум. Так ось мені тільки що написала моя шкільна подруга і сказала, що знайшла анкету. Це сміхота”.

Ксенія Мішина показала себе в школі і своє перше кохання
Ксенія Мішина показала себе в школі і своє перше кохання

З’ясувалося, що в дитинстві Ксюша мріяла мати велосипед, у вільний час гуляла, дивилася телевізор або читала, стати хотіла мером Севастополя, до дівчат ставилася добре, а до хлопчиків – не дуже.

Ксенія Мішина показала шкільну анкету свого дитинства
Ксенія Мішина показала шкільну анкету свого дитинства

Схожі статті