48-річна Олена Мозгова засвітила осину талію та модельне обличчя: вкотре довела Пономарьову, яку красу полишив

Олена Мозгова і Олександр Пономарьов навіки записали свої імена в історію українського шоу-бізнесу. Стосунки яскравої пари досі бентежать прихильників.

Популярна донька видатного Миколи Мозгового вийшла заміж за першого артиста, який представляв нашу країну на Євробаченні. Прихильники щиро вірили, що ця історія – про щире та вічне кохання. У пари народилася донька, але стосунки її батьків казковими назвати не можна.

10 спільних років не утримали цю пару від розлучення. За словами Олександра, зраджувала його обраниця. Олена ж своєю чергою також має що пригадати чоловіку.

“Дуже тебе прошу, розповідай про свою Соню, про Віку, про велику кількість різних чудових жінок у твоєму житті. Не хочеш, взагалі ні про кого не розповідай, але досить згадувати мене”, – повідала знаменитість.

Втім, якщо Пономарьов досі одинакує, то його колишня на очах квітне. Нещодавно у мережі з’явилися світлини помолодівшої Мозгової.

9 лютого вона відзначала День народження. Виповнилося 48 років. Артистка помітно схудла, а ще змінила стиль.

Замість сукенок-балахонів, вона обрала строгі підтягнуті силуети.

48-річна Олена Мозгова засвітила осину талію
48-річна Олена Мозгова засвітила осину талію
48-річна Олена Мозгова засвітила осину талію

Виявляється, що ці світлини було зроблено на День народження зірки. Олена всіх закликає полюбити себе і тоді бажаний образ прийде сам собою.

“Полюбіть себе, полюбіть себе щасливою і повірте, від цього користі людям і світу, що оточують вас, буде набагато більше, ніж у випадку, коли ви віддаєте всю себе без залишку комусь або чомусь, забуваючи про себе. Посилаю всім, хто мене привітав, промінчики любові та щастя!” – зазначила Мозгова.

Нагадаємо, що зараз жінка вийшла заміж вдруге. Її обранцем став Девід Аксельрод.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.